О ЧЕМ ГОВОРЯТ

2007.05.26

СБУ убьет Цушко?

Партия регионов, со ссылкой на источники близкие к Службе безопасности Украины, заявляет о подготовке физического уничтожения Министра внутренних дел Украины Василия Цушко.

Партия регионов, со ссылкой на источники близкие к Службе безопасности Украины, заявляет о подготовке физического уничтожения Министра внутренних дел Украины Василия Цушко. Об этом сообщает пресс-служба Партии регионов.

Приводим полный текст заявления Партии регионов на языке оригинала:

"Як достеменно стало відомо із джерел, наближених до керівництва Служби безпеки України, О. Турчиновим та "помаранчевою командою" розроблено та розпочате втілення плану, направленого на фізичне знищення Міністра внутрішніх справ України Василя Цушка.

Розроблений план включає в себе порушення за надуманими обставинами кримінальної справи, перешкоджання у можливості виконання покладених на нього обов’язків, численні виклики на допити. Після чого слідчим СБУ повинна бути винесена постанова про обрання щодо нього запобіжного заходу в вигляді взяття під варту, тощо.

Разом з цим, розроблений інший план, яким передбачається фізичне знищення Василя Цушка під виглядом побутового випадку, дорожньо-транспортної пригоди, погіршення здоров’я.

Ми засуджуємо практику безвідповідального використання тиску на Василя Цушка з боку окремих посадових осіб РНБО, зокрема, заступника секретаря РНБО О. Турчинова, з метою спонукання його до вчинення антиконституційних дій, вважаємо неприйнятною практику втручання в діяльність Міністра внутрішніх справ України і Міністерства в цілому.

Змушені констатувати, що принципова позиція Міністра внутрішніх справ України Василя Цушка, яка полягає у неухильному забезпеченні дотримання у своїй діяльності вимог Конституції України та законів, робить його фактично мішенню для посадових осіб РНБО, СБУ.

Ми сподіваємось, що незаконним діям окремих посадовців у РНБО та СБУ буде надана відповідна правова оцінка і винні особи будуть притягнуті до кримінальної відповідальності".

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ