В ДЕТАЛЯХ

2007.07.02

Тимошенко и Ющенко объединило "бл*дское" президентство (Расшифровка разговора)

Предвыборная кампания набирает ход. "Новинкой" выборов-2007 стало использование компрометирующих аудиофайлов.

Предвыборная кампания набирает ход. "Новинкой" выборов-2007 стало использование компрометирующих аудиофайлов. Технологию начали опробовать с президента Виктора Ющенко. На днях в Интернете появилась запись якобы разговора Ющенко с лидером БЮТ Юлией Тимошенко. Слушателям Виктор Андреевич предстает отнюдь не "отцом нации" и великим морализатором. В лексиконе президента звучат такие межнациональные слова как "падло" и "блядское".

Фигуранты "мифического" разговора отрицают свою причастность. В частности, Юлия Владимировна провела специальную пресс-конференцию, на которой четко заявила: голос не ее. "Таких разговоров не было. Я думаю, что это старт избирательной кампании и старт грязных технологий", - отметила Юлия Владимировна. И заявила, что никаких разногласий с президентом у них нет.

Естественно, аутентичность записей доказать никто не сможет. Да, собственно говоря, в нашей стране это никому и не надо. Главное – информация уже запущена.

Если записи сфальсифицированы, то никаких взаимных подозрений и упреков не возникнет. Конечно, если доверенные люди президента не сообщат ему о том, что "подделка" сделана по заказу леди Ю.

Если же настоящие, Ющенко может серьезно обидеться на Юлию Владимировну за специальный "слив" информации. Поскольку именно Виктор Андреевич предстает в разговоре отпетым матерщинником и паникероv. В отличие от целиком спокойной и корректной Тимошенко.

Стоит отметить, что за последнее время это уже вторая аудиозапись с участием Ющенко, запущенная во всемирную паутину. Перед этим муссировался якобы разговор между Ющенко и президентом Грузии Михаилом Саакашвили. И там тоже Виктор Андреевич предстал не в лучшем свете.

Старт избирательной кампании уже с самого начала показал, что развиваться она будет в лучших традициях "черного пиара". Ведь, помимо таких телефонных разговором неизвестного происхождения, нас обещает порадовать очередными записями экс-майор Николай Мельниченко, готовящийся пополнить дружные ряды СПУ Александра Мороза. И вновь главный герой анонсируемого компромата – Виктор Ющенко. Тенденция, однако.

СТЕНОГРАММА "ПРОСЛУШКИ":

Ющенко: Юліє Володимирівно!

Тимошенко: Так, Вікторе Андрійовичу.

Ющенко: Доброго здоров´я.

Тимошенко: І Вам також.

Ющенко: Юліє Володимирівно, я оце послухав Ваше...

Тимошенко: Ваше що?

Ющенко: Я кажу, прочитав оце Ваше інтерв´ю ВВС.

Тимошенко: Де-де? Де інтерв´ю?

Ющенко: Інтерв´ю ВВС.

Тимошенко: ВВС?

Ющенко: Да. В «Українській правді». Ви його читали?

Тимошенко: Ще поки ні. Сьогодні почитаю.

Ющенко: А... Юліє Володимирівно, у мене людська до Вас пропозиція.

Тимошенко: Так.

Ющенко: Або працюйте по совісті зі мною, або других варіантів і авантюр я просто вже не приймаю.

Тимошенко: Віктор Андрійович...

Ющенко: Юліє Володимирівно!

Тимошенко: Ну, виступайте, нема питань.

Ющенко: Послухайте!

Тимошенко: Вікторе Андрійович, я хочу сказати, що по-перше не читала і не знаю, що Вас обурило.

Ющенко: Юліє Володимирівно, я прошу Вас, якщо Вам крім Ющенка уже немає кого більше експлуатувати, перегорніть цю тему. Залиште його у спокої. Якщо у Вас трошки там болить душа за ту Україну.

Тимошенко: Віктор Андрійович, у мене душа за Україну якраз болить. І я просто хочу почитати цю статтю, і поки я не можу нічого Вам на це сказати.

Ющенко: Я Вам не давав такого мандату... Ющенко експлуатується Вами кожен день. Я не даю підстав своєю поведінкою погано відноситись до Вас. Но я прошу мати совість елементарну. Елементарну! Пам´ятати, що є Ющенко, за ним стоїть політична сила якась. Елементарну повагу.

Тимошенко: Віктор Андрійович, ну, по-перше, я прошу, Ви не нервуйте. Я почитаю інтерв´ю, зв´яжусь з Вами. Якщо у Вас є там якісь сумніви, я поясню свою позицію. Я просто, чесно кажучи, не зовсім розумію, стосовно чого зараз Ваше обурення. Я маю почитати. Почитаю, і, якщо Ваша ласка, дайте мені телефон, я Вам зателефоную. Якщо щось Вас образило, і я подивлюся, що дійсно там є підстави, я публічно вибачусь перед Вами, якщо ви дійсно чимось там образилися.

Ющенко: Юліє Володимирівно, читайте...

Тимошенко: Я не знаю, що там написано. Віктор Андрійович, я ж, Ви знаєте, я людина дуже спокійна. Я не дзвоню і не влаштовую ніякі великі проблеми, коли мене ображають на кожному кроці. Я зараз, ну просто я хочу сказати, що я ніяких намірів не мала стосовно того, щоб Вас образити.

Ющенко: Юлія Володимирівна, в мене запитання до Вас чисто людське. От що я в житті своєму зробив боляче для Вас? Де я Васпідвів? Де я поступив як падло? Скільки в мене неприємностей від того, що я весь час ходив, хожу, і зараза яка б не ходила переді мною, я буду з Тимошенко ходить! В чому моя вина, скажіть, будь ласка?

Тимошенко: Віктор Андрійович, по-перше... Ви не нервуйте, я почитаю...

Ющенко: Юліє Володимирівно, послухайте!

Тимошенко: ... і зв´яжусь з Вами. Давайте емоції відкладемо в сторону.

Ющенко: Послухайте, будь ласка, послухайте! Чому не інтересуються, куди Симоненко пійшов, з ким він говорить? Куди Мороз пійшов, з ким він говорить? Хто давав Вам право коментувать мій ход, куди я хожу? Я чиню політичну роботу так, як її вважаю за потрібне. І за цим стоїть певна частина виборців. Можливо, не така багата, як за Вами. Чому Ви їх не шануєте, я не розумію. Чому мене Ви дурнем виставляєте кругом?

Тимошенко: Віктор Андрійович, я почитаю...

Ющенко: Що за метод ведення переговорів? Юлія Володимирівна!..

Тимошенко: Віктор Андрійович, ви на мене не нападайте, я дуже

спокійна людина. Я просто хочу почитати це і зрозуміти...

Ющенко: Ви не тільки спокійна. Юлія Володимирівна, ви втратили совість для своїх колег.

Тимошенко: Віктор Андрійович, ображати...

Ющенко: Ви не шануєте тих, хто Вас поважає. Не шануєте! Вам треба конфлікт, Вам треба це б ... я ... е президентство! Робіть, що хочете! Я не хочу про цю тему говорити більше. Ви руйнуєте Україну! Ви своєю поведінкою і авантюрою...

Тимошенко: Віктор Андрійович, я Вас дуже прошу, дуже прошу, Ви мене не ображайте, тому що я не знаю про що...

Прослушать аудиофайл можно ТУТ

По материалам Газеты по-киевски
Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ