СКАЗАНО

2009.08.12

За время правления Медведева россияне потеряли $300 млрд

Дмитрику, ти спритно відволікаєш увагу народу Росії від своїх фінансових оборудок з народними грошима, які проводяться в банках НАТО. Цими грошима американці тримають тебе за яйця…
Скажи, Дмитрику, як відреагує народ Росії, якщо взнає скільки ти грошей поцупив і як тебе американці та європейці цими грошима тримають? А бояри твої тебе на кіл не посадять? За такі витівки часто в Московії на кіл царів саджали

Обладающие сведениями о внешнеэкономической деятельности Дмитрия Медведєва молодые украинские националисты подготовили собственную версию вероятного ответа Виктора Ющенко формальному главе агрессивно настроенного соседнего государства.

RUpor приводит этот текст на языке оригинала. Авторская лексика и пунктуация сохранены

Дорогий мій Дмитрику! От ти випендрився, а певно сам не зрозумів що ти зробив. Ти ж більше проамериканський ніж я, бо наповнюєш країни НАТО своїми, тобто російськими народними ресурсами, як справжній янкі. Я ж бухгалтер, Дмитрику, і банкір, тож твої грошики порахувати зможу.

За час твого, Дмитрику, президентства, ти перерахував в банки країн НАТО понад 100 мільярдів доларів у якості міжнародних резервів.

Відсотки в чию кишеню йдуть, Дмитрику? Невеличкий бізнес Президента, так? А насінням торгувати не пробував?

За час твого президентства Росія втратила 300 мільярдів доларів. Це при тому, що вся влада в Росії зосереджена в твої руках. І ти хочеш, щоб я спілкувався з таким невдахою? І ще щоб прийняв він нього посла?

Дмитрику, ти спритно відволікаєш увагу народу Росії від своїх фінансових оборудок з народними грошима, які проводяться в банках НАТО. Цими грошима американці тримають тебе за яйця.

Скажи, Дмитрику, як відреагує народ Росії, якщо взнає скільки ти грошей поцупив і як тебе американці та європейці цими грошима тримають? А бояри твої тебе на кіл не посадять? За такі витівки часто в Московії на кіл царів саджали.

Росія, внаслідок твоєї та Вована недолугості, віддала Китаю багато стратегічних технологій. У квітні минулого року Китай, завдяки вам, почав серійне виробництво СУ-27. З сучасним електронним обладнанням. Знову ви посилили вірогідного противника.

Допомагаєте всім ворогам Росії. Гроші Росії працюють на економіку країн НАТО, технології — на озброєння Китаю.

Так роблять тільки невдахи. З такими мені спілкуватись в облом, і, чесно кажучи — бридко. Тож звиняй, сам напросився.

Але я тебе вибачаю. Адже тепер 10 000 000 українців, що знаходяться на території Росії, почнуть відкривати очі росіянам. І тобі доведеться відповідати за втрачене майбутнє країни.

А діалог Україна продовжить з новим керівництвом Росії.

По материалам газеты «Народный Оглядач»

Перевод на русский язык ожидайте в ближайшее время
Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ