ТОЛЬКО ЧТО

2018.09.25

Форум видавців у Львові: політтехнолог Тимошенко презентувала книгу про вибори

Книга Одарченко була представлена на Форум видавців у Львові, який проходив 19-23 вересня.

Picture

Напередодні нового політичного сезону, який починається президентськими виборами і переходить у парламентські, політтехнолог Катерина Одарченко підготувалася заздалегідь та презентувала свою книгу, яка називається «Гра у вибори». Книга Одарченко була представлена на Форумі видавців у Львові, який проходив 19-23 вересня.

Як зазначила, політтехнолог, на сторінці в Фейсбук, в книзі описаний досвід найбільш прогресивних практик для учасників виборчого процесу на різних рівнях. За словами, Одарченко книгу зможуть прочитати навіть в Грузії, Молдові, Литві та Естонії.   

Як повідомляють інформовані джерела, Катерина Одарченко працює політтехнологом Тимошенко. Також вона є партнером компанії SIC Group Ukraine, що представляє західну школу політичного консалтингу, що використовує нейротехнології та BigData. Одарченко відома тим, що працювала також з резонансними політиками та особами - молдавським олігархом Коболевим (Платон),  займалась інформаційним супроводом партіі Заступ та Віри Ульянченко у Європейському Союзі, проводила компаніі для людей Корбана та Коломойского в Запоріжжі. Проводила виборчу компанію свого батька по мажиротарці в Херсоні.

Разом зі своїми старшими партнерами в Брюсселі Джеотана Вільсоном та вашингтонським юристом Джином Бартом Катерину Одарченко вважають лобістом інтересів українських бізнесменів в ЄС, про що і підтверджує цьогорічний GR форум, який проводиться цього року в Брюсселі, де компанія SIC Group є одним із організаторів.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ