ТОЛЬКО ЧТО

2019.01.21

Двох громадян США за руйнування розп’яття Ісуса Христа запроторили до СІЗО

Зловмисники затримані, їх вчинок кваліфікують за ч.2 ст.296 (хуліганство - ред.) КК України.

Уманська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом руйнування скульптури розп’яття Ісуса Христа в м. Умані. Про це повідомляє Уманська місцева прокуратура, передає УНН.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 19-річний та 20-річний громадяни США, в суботу 19 січня, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно та цілеспрямовано, з хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок, що супроводжувалося особливою зухвалістю, з мотивів явної неповаги до суспільства, що виразилося у прагненні показати свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки в суспільстві, прибули до місця розташування православного хреста, на якому встановлена скульптура зі зображенням розп’яття Ісуса Христа, який розташований на скелі поруч зі ставком, що по вулиці Визволителів, м. Умань, та зруйнували дану скульптуру, а саме відламали елемент у вигляді ніг, який кинули на землю, після чого хлопці втекли з місця вчинення кримінального правопорушення", - зазначили в прокуратурі.

Як додали в прокуратурі, наразі зловмисники затримані, їх вчинок кваліфікують за ч.2 ст.296 (хуліганство - ред.) КК України, яка передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ