Пресс-релизы

2019.02.14

Обставляємо помешкання: які меблі необхідні, а без яких можна обійтися

За часів тотального радянського дефіциту пристойно обставити квартиру вважалося одним з подвигів Геракла. Однак сьогодні, коли варіантів – просто сила-силенна, зробити це теж непросто. Адже побачивши дійсно якісні та гарні меблі, важко утримувати себе «в рамках». Однак захаращувати квартиру такою кількістю меблів, що по ній важко пересуватися, навряд чи можна вважати правильним. Тому давайте подумаємо, які предмети обстановки обов'язково повинні бути присутніми у приміщенні, в залежності від його призначення, а без яких можна легко обійтися.

Передня: гості не повинні штовхати ліктями один одного

Почнемо з передньої. Її головне призначення – дозволити тим, хто прийшов, комфортно роздягнутися, а тим, хто йде, – одягнутися. Тобто тут має бути достатньо місця для того, щоб не штовхати один одного ліктями та не битися об стінки меблів. Отже, якщо ви розмістите у своєму коридорі звичайну вішалку, невелику шафу з дзеркалом та ящик (або тумбу) для взуття, цього буде цілком достатньо. Маленьке уточнення: якщо дозволяють габарити, даний список можна трохи розширити. Наприклад, ви можете поставити невелику лавку, на яку можна присісти, аби взутися.

Вітальня: простір для фантазії

«Маст-хев» для вітальні – це диван, стіл, шафа, телевізор. Залежно від площі приміщення, можливі варіанти. Наприклад, канапе можна замінити просторим диваном, на якому можуть розміститися на кілька людей більше. До речі, непогано, якщо цей диван виявиться розкладним – тоді найближчі друзі або родичі матимуть змогу іноді залишатися у вас на ніч.

Прекрасно, якщо у вітальні вдасться поставити до того ж іще два крісла (однак перед цим необхідно впевнитися в тому, що гості, просуваючись до виходу з кімнати, не натикатимуться на меблі).

Дитяча: найнебезпечніша кімната у квартирі

Дитяча – особлива кімната, в якій жодна річ не повинна представляти небезпеки для дитини. Тому диван, стіл, стілець і шафа, які тут просто необхідні, повинні бути виготовлені з екологічних матеріалів. Також прослідкуйте за тим, щоб меблі, призначені для дитини, не мали гострих кутів. Надзвичайно корисним в дитячій кімнаті може виявитися комод. Але все, знову ж таки, залежить від розмірів помешкання. Ну, й, звичайно ж, від побажань самого господаря кімнати.

Спальня: головне – зручне ліжко

Для спальні головне – зручне ліжко. Якщо ви віддаєте перевагу дивану, переконайтеся в тому, що той, який ви вибрали, має надійний каркас та якісний механізм трансформації. Якщо ж ви хочете придбати ліжко, то воно має бути виготовлено ​​з якісного матеріалу (бажано, з натурального дерева), і мати необхідне для його розміру кількість ламелей.

Також у спальні потрібна шафа та приліжкові тумбочки. Решта – справа площі і вашого смаку.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ