ТОЛЬКО ЧТО

2019.06.26

Геннадій Бобов: депутати потрібні олігарху для розширення "курячого" бізнесу

Picture

Відомий всім олігарх використовує депутатів як додатковий важель впливу на місцеву владу та громади для ухвалення потрібних рішень щодо розширення «курячого» бізнесу. Про це заявив народний депутат Геннадій Бобов у інтерв’ю газеті «Нова Доба».

«Зараз на окрузі (196 округ від якого обирався народний депутат Геннадій Бобов – примітка редактора) розігрується наступна схема. Олігарх однією рукою випускає на вибори технічного кандидата Собченка, який поливає мене брудом, а іншою свою людину Ванникову, яка вміє красиво говорити і солодко обіцяти. Я не знаю, хто зареєстрував "двійника", але думаю що це також ланки одного ланцюга. Але ці технології не пройдуть», − переконаний народний депутат.

Він зауважує, що чим більшим буде тиск – тим більше навкруг будуть гуртуватися люди. «Всі вже розібралися хто є хто. Та й навряд чи комусь хочеться жити в постійному смороді від сотень нових курників і втратити воду в криницях. А саме цим закінчиться діло, якщо кандидати олігарха переможуть на виборах. Адже він ставить перед собою зрозумілі цілі щодо подальшого розвитку бізнесу. Ще один народний депутат в його обоймі – це додатковий важель впливу на місцеву владу та громади для ухвалення потрібних рішень щодо розширення "курячого" бізнесу. Саме тому їм вкрай потрібна перемога на окрузі. І вони будуть застосовувати всі можливі "чорні" технології для того щоб перемогла Ванникова», − говорить Геннадій Бобов.

Як приклад «чорних» технологій Геннадій Бобов привів розпускання чуток. «Наприклад вже зараз її агітатори не так агітують голосувати за неї, як ганьблять моє ім’я. Розпускаються чутки про те, що я роздаю "гречку", що буде функціонувати якась міфічна "сітка" зі скупки голосів, що я закриваю школи та інша брехня. Хочу зразу всіх запевнити як і минулі рази я виграю без жодного порушення закону і фальсифікацій. Я ніколи таким не займався і не буду займатися. Всі розмови про це – робота моїх конкурентів. Адже вони розуміють, що у чесній боротьбі їм не виграти, тому вдаються до всього», − говорить він.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ