ТОЛЬКО ЧТО

2019.07.19

Маляревича підозрюють у просуванні бізнес-інтересів забудовника Микитася

Кандидата в народні депутати по мажоритарному округу №214 Олега Маляревича звинувачують у лобіюванні бізнес-інтересів скандально відомого забудовника Максима Микитася.

Про це у виданні «Антикор» повідомив журналіст Олег Бойко. 

Зокрема, він пише, що Маляревич, як депутат Київради, свого часу активно переконував місцевих жителів на Микільській Слобідці, що боротися з будівництвом житлового комплексу «Сонячна Рів'єра» Максима Микитася марно, і аж до бійки захищав спортивний майданчик, який поряд з будівництвом відкрив той же Микитась.

Крім того, саме Маляревич нещодавно підготував проект постанови, якою фактично дав добро на забудову паркової зони на Русановке. Київський активіст Олексій Кравчук написав із цього приводу на своїй сторінці в Facebook: «Проект Олеся Маляревича зменшує існуючий парк на Русанівській набережній з 28,8 Га, створеного рішенням Київради від 19 липня 2005 року № 806/3381, до приблизно 15-16 Га».

Також активіст додав, що після зустрічі з жителями району депутат Маляревич обіцяв відкликати свій законопроект, проте так і не виконав обіцяного. Активісти переконані, що Маляревич знову діє на користь свого друга Микитася, який хоче забудувати своїми об’єктами Русанівську набережну.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ