ТОЛЬКО ЧТО

2019.07.17

"Слуга народу" реалізує стратегічну місію

Picture

Мода на здоровий спосіб життя! Це стратегічна місія, реалізувати яку допоможе системний підхід до розвитку фізичної культури та спорту.

На цьому наголошує кандидат від політичної партії «Слуга народу» в 97 окрузі Микола Галушко.

Напередодні разом з представниками спортивної спільноти Броварів кандидатом в народні депутати було презентовано профільну Програму, яка, за словами Миколи Галушко, й стане інструментом досягнння поставленої мети.

«Програма базується на зрозумілих аспектах - збільшенні спортивних майданчиків, підвищенні якості надання послуг, покращенні матеріально-технічної бази, посиленні просвітницької роботи щодо занять фізичною культурою та спортом. Все це, щоправда, було озвучено й раніше. Ми ж беремо на себе зобов’язання досягти поставленої мети»,- наголосив Микола Галушко.

За словами кандидата в народні депутати від політичної партії «Слуга народу» в 97 окрузі, коли йдеться про спорт, варто мати на увазі не лише продовження славетної  спортивної історії Броварів: ключова ціль - збільшити тривалість життя наших громадян. І спорт - один із найважливіших механізмів, на думку Миколи Галушко.

Вже сьогодні спортивна спільнота Броварів висловила публічно свою підтримку. Вони переконані, що Миколі Галушко вдасться продовжити програму дій Президента та розпочати реальний розвиток України як спортивної сфери, так і загалом!


 

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ