Пресс-релизы

2019.12.05

Каблучка з діамантом: як вибрати

Ви вважаєте, що обрати каблучку занадто просто? Це не звичайне золоте кільце. Попереду у вас важкий вибір металу, його кольору, ширини та профілювання. Щоб бути впевненим у своєму рішенні, слід ознайомитися з варіантами, які чекають на вас. Визначитеся, який у вас спосіб життя, чи маєте інші ювелірні особливості, на які ви зважаєте щодня. Ця стаття, безумовно, допоможе вам звузити свій вибір і заохотить щодо рішення, яке чекає при виборі каблучки на сайті https://vipgold.in.ua/cost_jewelry. Завдяки ідеально підібраному ювелірному виробі ви будете насолоджуватись ним не один рік.

Обручка повинна відповідати не тільки смаку та вподобанням, але і решті прикрас, які вибирають щодня. Каблучка зазвичай супроводжує обручки на руці жінки. Варто подивитися на дорогоцінний метал, з якого її виготовлено. Рекомендується купувати кільця, виготовлені з аналогічного металу, як обручку, і якщо ви носите обидва кільця на одному пальці (або на сусідніх), вони будуть взаємодіяти з однаковою силою. Різниця в твердості злитків може призвести до того, що одне кільце руйнується іншим. Якщо жінка має намір надіти каблучку на той же палець, що й обручку, переконайтеся, що обидві каблучки виглядають гармонічно, щоб з них не здавалась великою на фоні іншої, або обидві завеликі і навпаки. Носіння двох широких кілець може бути дуже незручним рішенням. Ширина кілець на одному пальці повинна бути однаковою. Це забезпечить кращий стан обох кілець та їх довшу міцність.

Вибір матеріалу може бути простим. Золоті обручки можуть бути жовтими, рожевими або білими. Колір кільця - справа смаку. Однак білі кільця можна виготовити не тільки з білого золота, але і з платини, і варто порівняти ці руди. Жовте золото цінується насамперед за його традиційний вигляд. Золоті каблучки з жовтим відтінком ніколи не вийдуть з моди. Це найпопулярніший вибір протягом багатьох років. Платина дорожча і довговічніша за біле золото, вона трактується як метал, що символізує довговічність любові. Його також вибирають люди, які страждають на алергію, тому що в платинових кільцях немає домішок золота.

Перш ніж купувати каблучку з діамантом, слід ознайомитися з різними версіями їх профілювання. Кільця можуть мати плоский, увігнутий, округлий або плоский профіль. Варто спробувати їх і перевірити, в якій буде комфортніше. Найбільш рекомендовані - це кільця із закругленим профілем, оскільки такі моделі не травмують інші пальці при роботі руками, і його легко надягати та знімати. Профілювання кільця в поєднанні з його шириною суттєво впливає на зовнішній вигляд і комфорт користування кільцем. Регулюючи ширину та профілювання обручки, також зверніть увагу на свій спосіб життя.

Не менш важливі і самі діаманти, які розрізняються чистотою, розміром та походженням. Діаманти на кільцях надають їм елегантності, але також кільце стає яскравішим. Світло, що відбивається від діамантів, привертає увагу, завдяки чому ваші кільця ніколи не будуть проігноровані та непомічені. Діаманти виглядають приголомшливо на каблучках з білого золота або платини.

До купування каблучки, варто приміряти її різну ширину і подивитися, як вона виглядає на наших пальцях. Менші руки зазвичай краще виглядають з більш вузькими кільцями і навпаки. Вибираючи ширину кільця, слід також звернути увагу на те, чи зручно в ньому, адже дуже широкі каблучки часто сильно знижують комфорт їх носіння настільки, що навіть інколи може захотітися продати каблучку з діамантом. Також дуже важливо як саме кріпиться діаман. Якщо ви вибираєте каблучку на кожен день, то не варто купувати з надто випуклим камінням. Краще підійде камінь на помірному кріплені чи взагалі, щоб діамант був в основному корпусі каблучки.

Розмовляйте з консультантом ювелірних виробів. Ми дуже часто ігноруємо допомогу фахівця, не усвідомлюючи, скільки ньюансів слід врахувати.

З часом з’являються нові тренди і збільшується кількість дизайнів кілець. Варто витратити трохи часу на вивчення варіантів, вподобання та практичну точку зору. Обов’язково вибирайте каблучки, які працюватимуть у будь-якій ситуації і які ви з радістю будете носити на руці.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ