ТОЛЬКО ЧТО

2020.02.19

Бахматюк вручив директору НАБУ іменні яйця "Ситник – корупціонер"

Picture

Сьогодні, 19 лютого, аграрії вручили директору НАБУ, корупціонеру Артему Ситнику іменні яйця з написом: "Ситника – геть".

Про це повідомляє Depo.ua.

Мітингарі скандують "Ситника – геть", однак сам очільник НАБУ побоявся вийти до активістів, і навіть не надав своїх людей, які б могли поговорити з людьми.

На тротуарах стоять десятки лотків з яйцями.

Люди тримають у руках десятки плакатів із закликами та лозунгами.

Нагадаємо, 17 січня стало відомо, що детективи НАБУ вирішили незаконно допитати 10 тисяч працівників компанії "Укрлендфармінг".

Відомо також, що проти детективів НАБУ відкрили кримінальне провадження через неправдивий висновок експерта у справі Писарука-Бахматюка.

29 січня Федерація роботодавців заявила про свавілля силовиків щодо "Укрлендфармінгу".

Окрім того, повідомлялося, що ФГВФО та Бахматюк відновили переговори про реструктуризацію боргу.

Довідка: Увечері 11 листопада ЗМІ повідомили, що співробітники НАБУ приїхали в офіс одного з найбільших банків України – "Райффайзен Банку", щоб затримати главу правління Олександра Писарука, колишнього першого заступника нині опальної голови НБУ Валерія Гонтаревої, яка перебуває в Лондоні.

12 листопада стало відомо, що Бахматюк звернувся до президента України Володимира Зеленського щодо НАБУ та ГПУ, які поновили кримінальну справу стосовно VAB банку.

Він пояснив, що підозра НАБУ політично мотивована і ставить під загрозу роботу агрохолдингу "Укрлендфармінг", а також відкинув претензії Нацбанку в розмірі 29,3 млрд грн боргу перед державою.

Ексміністр фінансів Олександр Шлапак повідомив, що Бахматюк боровся за VAB банк до останнього і намагався внести $200 млн для його порятунку.

Відомо також, що об’єднання "Бізнес-Варта" й "Український клуб аграрного бізнесу" звернулися до президента Зеленського на захист "Укрлендфармінга" Бахматюка.

18 листопада повідомлялося, що експертиза спростовує звинувачення НАБУ.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ