Пресс-релизы

2020.04.27

Кращі духовки: ТОП 2020 року

Найцікавіші печі на ринку для будь-якого бюджету: від кожної полиці до кожної кухні.

У списку ви знайдете як дорогі, так і дешеві печі, так що стаття стане в нагоді як для більш дорогої, так і економної побутової техніки. У всіх них є одна спільна риса - це перевірене обладнання, яке витримає багато років експлуатації.

Серед представлених варіантів ви матимете змогу ознайомитися з моделями:

  • GORENJE;
  • Electrolux;
  • BOSCH;
  • Samsung;
  • Amica.

GORENJE GS879X

Духовка пропонує найвищу якість виготовлення і великий електронний програматор. Духовка відрізняється інтуїтивним управлінням і хорошим відгуком на дотики, що рідко зустрічається в побутовій техніці такого типу. На дисплеї відображаються три сегменти, і вони контролюються за допомогою металевої ручки, яка також має функцію кнопки для підтвердження обраної опції. З боків ручки розташовані функціональні датчики: вимикач, освітлення, прибирання, таймер, блокування і запуск / зупинка.

Amica ED57529X X-TYPE PYRO

Духовка нагрівається до 150 градусів за три хвилини і має верхнє галогенне освітлення. Програматор являє собою електронний дисплей, яким ви керуєте за допомогою датчиків: він має 19 автоматичних програм, 11 функцій обігріву і блокування від дітей. Піч оснащена каталізатором запаху. Клас енергії тут найвищий - А +.

Gorenje BO7732CLI

Прекрасна піч для любителів ретро-стилю Ця традиційна піч виготовлена ​​з пресованого листового металу, мідної одної ручки і дек і лькох металевих. Програматор показує поточний час і дає можливість відстрочки старту. Камера для випічки має 71 літр і має специфічну для марки форму, що представляє собою камеру для хлібопекарської печі. Температурний діапазон становить 50-275 градусів, а пекарна камера оснащена сходовими напрямними з двома телескопічними напрямними. Очищується духовка паром.

Electrolux EOB7S31Z SteamBoost

Духовка має інтуїтивно зрозумілий текстовий програматор з 15 режимами нагріву і 9 програмами випічки. В останньому випадку нам допоможе зонд, а пар полегшує очищення. Пристрій має ефективне гаряче повітря, грати і вентильоване 4-х віконне скло. Діапазон температур становить 30-230 градусів, а обсяг становить 70 літрів.

BOSCH HBG633NB1

Модель відноситься до вищої 8 серії німецького виробника. Відмінний дизайн і гарна якість - головні відмінні риси цієї серії. Заслуговує на увагу незвичайний програматор: 2,5-дюймовий круглий дисплей, керований кільцем + кілька функціональних датчиків з боків. Термостат має дуже широкий температурний діапазон: 30-300 градусів, а сама камера швидко нагрівається.

Samsung NV70H5787CB / EO

Одна з найпопулярніших моделей корейського виробника, який виконаний в чорному кольорі з графітової ручкою. Ємність середня - 70 літрів, а тому температурний діапазон 40-250 градусів. За словами виробника, найважливішою функцією є дві окремі камери з можливістю випікання двох різних страв при різних температурах.

Можно завжди купити в кредит

Пам'ятайте, що більшість моделей, перерахованих тут, випускаються в багатьох варіаціях і кольорах: ви обов'язково знайдете щось для себе на сайті DomComfort. Бувають випадки, коли ви не можете дозволити собі купити всю техніку відразу. Причиною тому може бути криза, брак грошей після покупки квартири або ремонту. У таких випадках краще всього звернутися до перевіреного продавця, який стане надійною опорою. На сайті магазину ви зможете вибрати будь-який товар з побутової техніки, оформити кредит і платити тільки обумовлену в договорі суму без будь-яких прихованих платежів. Переваги цього способу в тому, що магазин відразу ж віддає вам техніку, і нею можна користуватися в той же день.

Для оформлення кредиту вам не потрібно надавати довідку про доходи, показувати свою кредитну історію або робити перший внесок. Просто заповніть заявку, і техніка скоро буде у вас вдома.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ