Пресс-релизы

2021.02.04

Види духових шкафів для випічки в домашніх умовах

Вибрати духовку для випічки в домашніх умовах непросто, поки ви не знаєте, на що слід звертати увагу.

Існує два основних типи духових шаф: газова і електрична духовки, а також окремо мікрохвильовий.

Газові духовки

Такі духові шафи використовують ваше газове підключення для випічки та не потребують жодної електрики. Вони економічні у використанні, оскільки забиратимуть лише газ, а не електроенергію.

Електричні духовки

Вони будуть використовувати електрику для випікання їжі, тортів та інших десертів. Найбільш ефективні з точки зору функціональності, оскільки забезпечують рівномірний розподіл тепла в духовці.

Мікрохвильові

В основному призначені для приготування їжі, але їх можна використовувати для випічки, якщо вони мають такий режим. Мікрохвильові печі оснащені додатковою опцією режиму конвекції, недоступною в окремих мікрохвильовках, які допомагають вам випікати, але не зосереджені виключно на випічці. Також використовують багато енергії, яка може збільшити ваші рахунки за комунальні послуги.

Що врахувати перед покупкою духовки?

Тип і потужність

Вам потрібно відповісти на два запитання, щоб вирішити це: для скількох людей будете випікати та як часто ви збираєтеся користуватися духовкою? Якщо цифри невеликі, ви можете сміло купувати маленькі та компактні печі.

Припустимо, ви випікаєте частіше і у більших кількостях, а також у вас є достатньо місця на кухні, або плануєте відремонтувати свою кухню. Тоді краще звернути увагу на вбудовані або більші печі.

Крім того, є мікрохвильові печі, які мають функції духовки в мікрохвильовій печі, що зручно для людей, які мають намір використовують обидва варіанти.

Бренди та бюджет

Задайте собі питання: “Який мій бюджет на придбання духовки?”. Існує багато марок, але вибирайте з надійних, оскільки це довгострокова інвестиція.

Налаштування температури

Небагато духових шаф мають різні температурні налаштування, наприклад, максимальна температура, доступна в деяких печах, може становити від 230 до 250 градусів Цельсія. Ви ж повинні вибирати відповідно до максимальної температури, яка вам знадобиться. Як правило, для всієї випічки достатньо 230 градусів Цельсія. Для запікання червоного м’яса / свинини потрібні більш високі температури. У великих печах також є можливість вентилятора для циркуляції повітря всередині духовки для забезпечення рівномірного приготування їжі.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ