Пресс-релизы

2021.03.07

Куртки на весну 2021 року: що в тренді?



Які куртки жіночі стануть найбільшим хітом навесні 2021 року? Це ще потрібно побачити, але сьогодні варто взяти до уваги модні тенденції, які однозначно домінуватимуть. Пам’ятайте, що найкраща весняна куртка - це та, яка виконує свої основні функції: захищає від вітру та холоду, але в той же час добре виглядає; важливо також, щоб вам було комфортно. Ознайомтеся з наймоднішими куртками весни 2021 року.

Березень - саме час змінити гардероб або доповнити його. Якщо вам бракує весняної куртки 2021 року, обов’язково зайдіть на сайт магазину ARGO. Шукайте модну, яка буде легкою, але в той же час зручною та максимально універсальною для вашої колекції одягу.

Якщо на вашій роботі немає офіційного дрес-коду, вам пощастило, тому що зможете вибрати все, що забажаєте, тим більше, що комфорт буде найважливішим у цьому сезоні! На вішалках для магазинів ви знайдете цілий ряд весняних курток, які не обмежують свободу рухів і добре виглядають майже на кожній фігурі, тому вони є найбільш універсальними.

Схоже, одним із хітів серед куртки навесні 2021 року стануть так звані куртки або куртки-сорочки. Вони асоціюються з чоловічими об’ємними фланелевими сорочками, але набагато тепліші. Ви отримаєте їх як у типовому для цього крою, картатому візерунку, так і гладкому, який буде легше поєднувати з брюками або спідницею. Куртки цього типу - чудова пропозиція для повсякденного використання. Вони чудово поєднуються з класичними джинсами та спортивним взуттям, а також зі спортивними штанами.

Друга пропозиція - куртка-парка, яка користується великою популярністю вже кілька сезонів. Вона має вільний крій, а характерною рисою є витягнута спинка, іноді прорізана посередині. Зазвичай парки довжиною до колін, але є і більш короткі та довгі моделі. Парки відрізняються великими зовнішніми кишенями, обов’язковим капюшоном і шнурком для регулювання ширини талії. Це відмінна альтернатива пальто, тим більше, що серед класичних парків кольору хакі ми також можемо знайти чорні, темно-сині або бежеві. Таку перехідну парку можна носити як зі спортивним одягом, так і з офіційним у поєднанні з плоскими туфлями.

Джинсові куртки, тобто катани, все ще залишаться в моді. Їх можна поєднувати як з брюками, так і зі спідницями, одночасно одягаючи, наприклад, плоске спортивне взуття. Також вам знадобиться куртка або плащ. Ви знайдете їх у широкій кольоровій гамі та різноманітних візерунках.

Куртки весняні 2021 - для роботи

Якщо вам потрібна спеціальна куртка для офіційного заходу, наприклад, для роботи, ми рекомендуємо легкі, перехідні стьобані куртки. Вони трохи утеплені, але не так сильно, як зимові. Перехідні стьобані куртки можуть мати довжину від коротких до стегон і навіть довше. Це не новий тренд, але навесні 2021 року з’являться обновлені весняні стьобані куртки пастельних відтінків.

Альтернативою стьобаній куртці може бути куртка-бомбер, яка швидше асоціюється зі спортивним стилем, але ви можете легко носити її з менш офіційним робочим одягом, наприклад, спідницею або брюками-трубами. Характерною особливістю дрібнички є їх вільний крій, застібка на блискавці та широкі гумові манжети внизу. У 90-ті роки бомбардувальники носили в темно-синьому або зеленому кольорах, сьогодні їх можна знайти практично будь-якого кольору та з різними візерунками, наприклад, плямами, квітами. Цього сезону ми також знайдемо бомбардувальники із штучної шкіри.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ