ТОЛЬКО ЧТО

2021.05.11

Дружина Лещенка різко відповіла українцям на скандал через концерт у Москві на 9 травня

Picture

Дружина члена наглядової ради “Укрзалізниці” Сергія Лещенка Анастасія Топольська, відома під псевдонімом Dj Nastia, виклала фото і відео в соцмережі, вихваляючись, як вона виступає в московському клубі Mutabor. Відео з виступу на “секс-позитивній вечірці” в Москві вона опублікувала в Інстаграмі.

Для того, щоб здійснити омріяну поїздку до "білокам'яної", на початку вакцинаційної кампанії в Україні Топольська отримала щеплення препаратом Covishield. Вакцинація відбулася 9 березня. Топольська поточнила, що отримала щеплення “завдяки наказу МОЗ, який дозволяє вакцинувати публічних особистостей із залишків відкритого флакона для медпрацівників”.

Ідеться про наказ Міністерства охорони здоров’я, згідно з яким в Україні дозволили вакцинувати проти COVID-19 громадських діячів, діячів культури і спорту, лідерів релігійних громад тощо. Це вирішили робити, щоб популяризувати щеплення, у випадках, якщо будуть залишки доз вакцин. Наразі дію цього наказу зупинили.

Дружина Лещенка висловила думку, що їй “пощастило стати однією із щасливчиків”, які вакцинувалися.

Після гучного скандалу, який виник навколо "секс-позитивної" подорожі Анастасії Топольскої, вона не стала приховувати, що виступила в Москві, в той час, як більша частина українських виконавців бойкотує концерти в Росії.

Отже, в рамках Horovod Анастасія Топольська влаштувала концерт на День Перемоги 8-9 травня в московському клубі Mutabor.

Дружина члена Наглядової ради підприємства Укрзалізниця виступала в Росії під псевдонімом SHEIS. Коли в мережі розійшлася інформація про це, багато українців засудили не тільки Топольську, а й Лещенка, який займає високу посаду в державному апараті управління.

Сам Лещенко ніяк не відреагував на ситуацію, а Анастасія зухвало відповіла у своїх сторіз, і назвала українців "ботофермою".

"Передаю привіт всім ботофермам і хейтерам) пишіть ще, піднімайте мої публікації в топ!",- заявила вона.

Нагадаємо, це не перший раз, коли Топольська виступає в московському клубі Мутабор. Вона регулярно гастролює в Росії, а за заявою екс-глави СБУ Валентина Наливайченка, дружина Лещенка виступала в окупованому Криму.

Анастасія Топольська - українська діджей, засновниця лейблу Propaganda. Її колишній чоловік Анатолій Топольський - популярний музикант і діджей.

Дружина Лещенка має своєрідні музичні смаки й погляди на гуманітарну політику в Україні. Скажімо, 31 жовтня 2016 року Топольська назвала народних депутатів “дебілами” за ухвалення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення”, яким запровадили квоти для україномовного продукту на радіо. Однак після того, як їй нагадали, що її коханий сам є в переліку тих “дебілів” і допис у Фейсбуку викликав обурення у громадськости, вибачилась за сказане.

17 травня 2018 року привітала українців з “днем вишивати” замість “дня вишиванки”. Через обурення в коментарях видалила свій пост.

Активісти ГО “Відсіч” 2019 року зауважували, що Лещенко не їздив на фронт і не допомагав армії. “І взагалі війні він не приділяє уваги, тому що для нього головний ворог не в Кремлі, а корупція, яку він скрізь суне в усіх випадках, навіть коли його на цій корупції ловлять. Навіть у своїх “зашкварах” Лещенко завжди винуватить якихось корупціонерів”, – таку тезу поширила “Відсіч”.

Щодо головних “зашкварів” Лещенка називають купівлю ним квартири в Києві вартістю 7,5 млн грн і площею близько 200 м². За його словами, частина коштів на покупку квартири – його заощадження як колишнього співвласника видання “Українська правда”. Крім того, половина суми – це позика від ще одного засновника УП Олени Притули терміном на 10 років. Ще частину нардепу нібито позичила його тоді ще дівчина Анастасія Топольська.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ