Пресс-релизы

2021.05.28

Які переваги онлайн-кредитування

Всесвітня павутина надає масу послуг для своїх користувачів в будь-якій галузі: торгівля, освіта, медицина і багато інших. Так сфера кредитування не стала винятком і активно нарощує свою онлайн клієнтуру. Чим відрізняється процедура оформлення кредиту в Інтернеті, і які переваги такого виду кредитування, і як швидко можливо отримати гроші до зарплати на картку?

Онлайн-кредит і його види

По суті онлайн-кредит - це спрощена форма запозичення громадянами грошових коштів в обмежених сумах і на короткі терміни в різних кредитних організаціях. Основною його відмінністю від стандартного позики є віддалена процедура оформлення з підписанням електронних шаблонів договорів. Такі угоди мають рівний правовий силу з друкованими аналогами і розроблені відповідно до вимог.

Іншими словами, будь-який користувач Інтернету може дистанційно подати заявку у компанії «Качай Гроші» на отримання кредиту, перебуваючи перед своїм комп'ютером і не відвідуючи офіс кредитора. Практично всі кредитні компанії приймають запити від претендентів в електронному вигляді, але в подальшому вимагають особистих переговорів.

Тільки мікрофінансові організації видають переважно онлайн-мікропозики населенню на поточні потреби, придбання побутової техніки та інші цілі. Надавши два особистих документа і заповнивши анкету можна протягом лічених хвилин отримати рішення кредитора, яке залежить від якості наданої інформації. Грошові кошти можуть за бажанням позичальника перераховуватися на картковий або поточний рахунок, або видаватися готівкою.

Існують також такі види онлайн-кредитування:

1. Купівля товарів в кредит через інтернет магазин. На сайті торгового представника замовник може заповнити формуляр кредитного запиту, який обробляють кредитні партнери продавця. Подальші взаємини з оформлення та обслуговування боргу відбуваються тільки між платником і фінансовою організацією.

2. Багато платіжні системи також надають послуги онлайн-кредитування.

3. 2P2 майданчики кредитування виступають посередниками серед приватних інвесторів, що видають особисті гроші в борг, і бажаючих отримати позику без участі фінансових інститутів.

Переваги онлайн-кредитування

Форма запозичення через інтернет ресурс найбільше підходить для громадян, які потребують миттєвої фінансової допомоги в силу надзвичайних обставин. Також плануючи велику покупку в торговій мережі можна не відкладаючи організувати її і не чекати чергового підвищення цін.

Основні переваги онлайн-кредитування в порівнянні зі стандартними кредитами:

1. Зручна процедура оформлення, що не вимагає витрат часу на відвідування відділень кредитних установ.


2. Подати заявки можна відразу в кілька фінансових компаній, економлячи тим самим колосальну кількість часу і нервів. Також є можливість оперативного вибору найбільш підходящого кредитного пропозиції.


3. Цілодобова доступність для всіх користувачів Інтернет.


4. Швидкість прийняття рішення за кредитними заявками. У деяких випадках видача кредиту відбувається миттєво.


5. Лояльні вимоги до позичальників і відсутність вікових обмежень.


6. Мінімальний пакет документів.


7. Можливість отримати позику для клієнтів з поганою кредитною історією і шанс її виправити.


8. Вибір способу видачі кредиту: перекладом на карту, готівкою або електронними грошима, перерахуванням на рахунок клієнта.


9. У позичальників є право на разове продовження термінів кредитування при відсутності грошей для своєчасної виплати по кредиту.


10. МФО приймають заявки на невеликі суми кредитування, за які банківські організації братися не будуть.

З появою онлайн сервісу значно спростилася процедура розгляду короткострокових експрес заявок на видачу позик у невеликому обсязі на короткий термін. Вартість такого фінансування залишилася як і раніше високою, а штрафні санкції за несвоєчасне погашення зростають в геометричній прогресії.


При всій своїй простоті онлайн-позики вимагають такого ж відповідального ставлення до свого обслуговування, тому що будь-яка фінансова компанія зобов'язана передавати дані порушників своїх зобов'язань в бюро кредитних історій. Не варто ризикувати своїм кредитною репутацією і позбутися шансу на отримання більших позик в банку.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ