Пресс-релизы

2022.02.14

Якість пального UPG – тренд ринку автозаправних станцій

Соціальна відповідальність, високий рівень сервісу та продукції, а також якість пального – UPG доводить на практиці свої переваги.

Для кожного автолюбителя досить важливим завданням є вибір автозаправки, де він стане постійним відвідувачем. Мережі автозаправних комплексів в даному випадку вступають у справжнє змагання з якості сервісу та пального на своїх заправках, відкриваючи нові й сучасні філії. Якість пального UPG також розширюється по всій країні та порівняно недавно нова автозаправна станція цієї мережі з'явилася у Кременчуці.

Новий автозаправний комплекс, що знаходиться у Кременчуці на вулиці Київській, пропонує своїм клієнтам максимально швидке заправлення їхніх автомобілів, оскільки тут знаходиться аж 16 автозаправних колонок. Асортимент пропонованого пального включає бензин А-92, А-95, дизельне паливо, а також брендовий продукт під назвою UPG-100, що являє собою високооктановий бензин без будь-яких домішок.

Переваги нової автозаправки UPG у Кременчуці

  1. Дійсно велика автозаправна станція з великою кількістю колонок.
  2. Просторі паркувальні місця навколо яких достатньо багато зелених насаджень.
  3. Фірмовий ресторан Vivo Cafe, в якому можна купити як відомі популярні в дорозі закуски, так і страви авторського меню.
  4. Оновлений та легко запам’ятовуваний дизайн комплексу з додатковими елементами освітлення.

Незважаючи на молодість цієї автозаправки UPG, якість пального на ній є не єдиною перевагою, оскільки дружній колектив цього автозаправного комплексу вже встиг взяти участь у заходах, організатором яких є мережа UPG. Зокрема, свою команду АЗК представив на благодійному забігу «Біжимо – щоб врятувати життя», партнером якого виступила мережа автозаправних комплексів UPG. В рамках цього забігу проводився збір коштів для Полтавського обласного відділення дитячої онкогематології, де проходять лікування діти з усієї області

У яких напрямках UPG задає тренди?

Відкриття нових сучасних автозаправних комплексів UPG, а також участь у соціальних проектах – це ще не все, оскільки широку популярність дана мережа отримала насамперед за рахунок брендового бензину UPG-100. Головною перевагою цього пального є те, що у його складі немає жодних домішок – він на 100% відповідає європейським стандартам. Ідеальна сфера застосування бензину UPG-100 – для тих автомобілів, яким не підходить звичайний А-95 через порівняно низьке октанове число.

Постійні клієнти мережі UPG, якість пального для яких є найважливішим фактором, відзначають, що бензин UPG-100 користується популярністю, так як:

  • у його складі немає жодних додаткових домішок, а октанове число досягається за допомогою прямої перегонки на виробництві;
  • заправляючи автомобіль пальним UPG-100, можна розраховувати на повну потужність його двигуна;
  • використання UPG-100 може також і дозволити знизити витрати пального, що безпосередньо впливає і на екологічність.

У компанії UPG приділяють підвищену увагу якості всієї продукції, що реалізується в їхній мережі, слідуючи тренду «якість понад усе». Для цього пальне, що продається в мережі UPG проходить кілька етапів перевірки – з самого заводу виробника – до кожної з АЗС.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ