МАРАЗМАРИЙ

2022.07.13

Не наближай, щоб не відштовхнути!

Picture

Використавши нашу вразливу ситуацію та тимчасову залежність від польської допомоги для біженців на Заході, прем’єр-міністр Польщі Матуеш Моравецький плутає праведне з грішним і знову просуває свої наративи ненависті до української історії! Довго втримувався, аж п‘ять цілих місяців! Овва!

Зокрема, він назвав російського лідера Владіміра Путіна спадкоємцем українських націоналістичних організацій.

Про це йдеться в повідомленні на його Facebook-сторінці.

“Україна бачить, куди веде націоналізм та імперіалізм, і що спадкоємець українських націоналістичних організацій та УПА – Путін, який намагається принести руський мир”, – йдеться у повідомленні.

Слова Моравецького, ймовірно, є цитатою з його вчорашнього виступу на церемонії вшанування пам’яти жертв Волинської трагедії – день, який уже кілька років формально є “Національним днем пам’яті жертв геноциду, вчиненого українськими націоналістами проти громадян II Речі Посполитої”.

Зате наш вітчизняний клоун надає ексклюзивні права полякам в Україні! Гляди, аби тільки ми самі потім не виявилися безправними!

Може, варто краще запам’ятати одне гарне правило: «не наближай, щоб не відштовхнути!»

Менше балаканини про сестринство та братерство, бо вже це все оскому викликає, а просто будуймо добросусідські стосунки!

Без взаємної зневаги історії!

Не хочу ані читати, ані чути про те, що УПА бека, а Армія Крайова цяця! І що українці робили полякам геноцид, а поляки в концтаборі Береза Картуська голубили та леліяли українців…

Марія Шунь, письменниця

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ