ТОЛЬКО ЧТО

2022.08.29

У вищих ешелонах влади: панібратство, кумівство, клоунада

Picture

Попросили пройтись по списку орденосців, нагороджених Зеленським до 24 серпня.

З усього списку дуже чітко побачила десятки достойних.

Чмут, Дейнега, Притула, Ножевнікова Катя — тут питань нема, відомі волонтери.

Цаплієнко, Наташа Нагорна, Олексій Продайвода — воєнкори високого рівня, достойна робота.

Василь Вирозуб і кілька військових капеланів — теж все дуже заслужено.

Широко заплющимо очі на попередні бзіки Усика — навіть йому орден виглядає більш-менш на тлі перемоги над Джошуа. Хоча можна було і потерпіти.

Не побачила наших крутих медиків, які рятують людей на фронті — сум. Жодного азовця бодай посмертно — в Маріуполі чимало достойних загинули.

Але Пікалов і Кошовий "за заслуги ІІІ ступеня"? Це так взяти і харкнути в лицевих усим захисникам, усім тим, хто півроку живе про ЗСУ. Панібратство, кумівство, клоунада. Ми пам’ятаємо, як нагороджували попсу і друзів минулого року. Але Боже! Найстрашніше зараз бачити, коли діти загиблих героїв зі сльозами на очах отримують ордени за тата чи маму. А тут два здорові бики, які публічно заявили, що "не збираються боронити Україну, бо не мають жодного військового вишколу".

Наталія Раєвська із орденом княгині Ольги — це Наталка Мосейчук. Та сама, що "мову на хліб не намажеш" і "Захід втомився від України" напередодні великого вторгення. Огидне бля@ство!

Горбунов, Данилко, Козловський, Могилевська — від їх орденів просто головний біль. Колгосп зірок у чистому вигляді. Так само список робітників 1+1 — самі більші борцуни за перемогу "антонін" над здоровим глуздом.

Верещук. За що орден? За заяви з минулого про любов до Путіна, за шатл з Чонгару, за ганебну учать у внесенні бодай в списки полонених? За політ на парасольці чи шалену участь у тотальному розмінуванні напередодні війни?

Монастирський. Є великі питання з буксування адекватного закону про зброю. Є так само питання щодо участі МВС у питанні звільнення полонених, які рахуються в їх структурах. Є питання з долею строковиків Нацгвардії в Маріуполі — десятки матерів шукають своїх синів. Так само питання постійних покатушок тут людей із РФ.

Кубраков. Ага прям флешбек "ми можемо збільшити армію в два-три рази, але тоді не зможемо будувати дороги" 18 лютого.

Це насмішка, а не список. Це суспільна демонстрація "я царь і що хочу те і роблю". Парад челяді — за невеликим винятком (див абзац перший). Ніхто нічого так і не зрозумів. Особливо огидні 90% списку на тлі кримінальних переслідувань Кривоноса і Залужного.

Марина Данилюк-Ярмолаєва

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ