ПРОЧИТАНО

2023.01.26

Микола Удянський та ОЗУ Залютинські: чому Криміногенна ситуація в Харківському регіоні вимагає термінового втручання Володимира Зеленського

Як повідомляє видання ОРД, відома у вузьких колах особа – Микола Удянський – гаманець ОЗУ Залютинські на разі має певні трабли не тільки з законом, але й зі своїми кримінальними друзями. Таким чином ми розповімо, чому криміногенна ситуація в Харківському регіоні вимагає термінового втручання Президента України — Зеленського. Про це пише видання Ужгородка.

Протягом тривалого часу понад 10 років, в Харківському регіоні вчиняли тяжкі та особливо тяжкі злочини члени ОЗУ Князя (нині покійного Вадима Казарцева). До складу даного ОЗУ Князя, входили члени ОЗУ Залютинські під керівництвом Леоніда Мітрова. Після смерті Казарцева, злочину діяльність в регіоні по вчиненню тяжких та особливо тяжких злочинів продовжили члени ОЗУ Залютинські під керівництвом Леоніда Мітрова.

Хто такі Микола Удянський та ОЗУ Залютинські?

УСР Харківського регіону під керівництвом Полянського, на протязі останніх декількох років ведуть активну боротьбу з членами ОЗУ Залютинські, та вчиненими ними злочинами.

Це не подобається лідеру ОЗУ Мітрову. В зв’язку з чим останній звернувся до так званого «гаманця» ОЗУ, криптоафериста Миколи Удянського за допомогою. На разі Микола Удянський доволі багато базікає про біткоїни, проте гроші в нього не свої, а від криміналу. Це у Харкові знають усі, хто в темі.

Микола Удянський на прикінці минулого року приїздив до України, та в Києві мав зустріч з високопоставленими керівниками, близькими до керівництва України. Дані особи, що зустрічались з Удянським Миколою Олександровичем, пообіцяли останньому, за грошову винагороду в розмірі 200 000 дол.сша, ініціювати звільнення з займаної посади незручного для ОЗУ Залютинські, керівника УСР Харківського регіону — Полянського.

Вважаємо, що Президент України Володимир Зеленський, як найвпливовіший політик світу, не зрадивший свою Батьківщину та патріот України, повинен терміново відреагувати на ті безчинства що відбуваються в Харківському регіоні членами ОЗУ.

Наразі нам відомо, що саме Управління стратегічних розслідувань під керівництвом Полянського, домоглися обвинувачення членів ОЗУ Залютинські за вимагання грошових коштів в аграрія з Лозової (гучне затримання членів ОЗУ 14 квітня 2021 року в центрі міста Харкова), обвинувачення членів в інших тяжких та особливо тяжких злочинах.

Вважаємо злочинними дії керівників вищих структур, які отримали грошові кошти від «гаманця» ОЗУ Залютинські — Удянського Миколу Олександровича, з метою усунення не зручних для ОЗУ керівників національної поліції.

Треба зазначити, що не лише Удянський Микола Олександрович відмиває гроші ОЗУ. Якщо дані керівники, пособники ОЗУ продовжать свої злочинні наміри по зміні керівництва в Харківскому регіоні, ми опублікуємо їх прізвища, а також всі факти їх корупційної кар’єри.

Микола Удянський опановує нові професії

Бажаю зазначити, що міністерство МВС України, має достатньо оперативної інформації з приводу діяльності членів ОЗУ Залютинські в Харківському регіоні. Також, нами установлено, що в міністерстві МВС є інформація, ще станом на 2019 рік, з приводу того що Мітров, вирішує свої кримінальні справи, використовуючи корупційні методи. Зокрема, коли в 2019, головне слідче управління МВС України хотіли змінити підслідність двух замовних вбивств здійснених в Харкові, їм це не дав зробити корумпований співробітник Генеральної прокуратури України. Дві справи які хотіли забрати ГСУ, це замовні вбивства Муковоз Олексія Володимировича «Торт» (серпень 2016 року), Аксельрод Едуард «Льопа» (листопад 2017 року). За нашої інформації, сума яку сплатив Мітров корумпованому співробітнику Генеральної прокуратури України, становить 400 000 дол.сша. Про цю суму знають співробітники міністерства МВС, а конкретно ГСУ.

В Україні війна, вважаємо за потрібне, терміново відреагувати на корупційні дії в вищих ешелонах влади, та не йти на повідку в членів ОЗУ на яке працює Удянський Микола Олександрович. Бажаємо зазначити, що оскільки до України прикута увага всієї цивілізованої світової спільноти, то ми будемо звертатися із заявами до провідних країн які надають допомогу Україні, для того щоб вони відповідним чином відреагували на спроби ОЗУ «купити» чиновників вищих рангів, для зміни керівництва поліції в Харківському регіоні.

Слава Україні! За матеріалами ОРД.

 

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ