ТОЛЬКО ЧТО

2023.05.29

Київ знову зазнав повітряної атаки: знищено 40 ворожих цілей

Вночі проти 29 травня рашистські війська здійснили комбіновану повітряну атаку на Київ із застосуванням безпілотників та крилатих ракет.

Сили ППО знищили понад 40 ворожих цілей, ударів по столиці не допущено, повідомляє Київська міська військова адміністрація.

З початку травня росіяни здійснили 15-ту повітряну атаку на Київ. Зазначається, що окупанти намагаються виснажити ресурси української ППО та тримати у глибокому психологічному напруженні цивільне населення. За попередньою інформацією, ворог застосував баражувальні боєприпаси “Shahed”.

“Практично одночасно із атакою БпЛА, з району Каспію ворожі ТУ-95МС здійснили пуски крилатих ракет, ймовірно Х-101/555. Тож атака на столицю була комбінованою, з різних напрямків”, – зазначили у КМВА.

У Подільському районі столиці пошкоджено дах житлового будинку.

“Інформації щодо потерпілих наразі не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються”, – інформують в КМВА.

“Ще одна складна ніч для столиці. Але, завдяки професійності наших захисників, внаслідок повітряної атаки варварів у Києві не сталося уражень та руйнувань інфраструктурних та інших обʼєктів, багатоквартирних житлових будинків. Немає постраждалих та загиблих”, – написав своєю чергою в Telegram міський голова Віталій Кличко.

Нагадаємо, вночі проти 28 травня Росія завдала наймасованішого удару іранськими дронами-камікадзе по Україні: ворог випустив 54 боєприпаси, ППО знищила 52 з них.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ