ТОЛЬКО ЧТО

2023.07.18

Одіозний Микола Вересень взяв участь у створенні чергового трешу

Picture

Незабаром в українських кінотеатрах (10 серпня) вийде треш-комедія «Вересень», головні ролі в якій виконали одіозний журналіст і політик-невдаха Микола Вересень та художник і письменник Лесь Подерв'янський.

«Сюжет стрічки розгортається на початку 2010-х. Актор Микола Вересень гине на знімальному майданчику, виконуючи роль царя Івана Грозного. Тепер чорти, які думають, що він і є Грозний, намагаються всіма можливими способами затягти його до пекла», - розповіли у кінокомпанії "Артхаус Трафік".

Як зазначається, кінооповідь "перестрибує" у часі та просторі, у фільмі будуть поліцейські-вампіри, гуцули-пияки у ролі ангелів тощо.

У фільмі також зіграли музикант (а нині військовий) Мирослав Кувалдін, лідер гурту «Кому вниз» Андрій Середа, режисер Марися Нікітюк, актори Михайло Жонін, Олег Примогенов, Євген Матвієнко, Людмила Єфіменко, Остап Дзядек, Ганна Адамович, Роман Мацюта, Сергій Солопай та інші.

Фільм створила кінокомпанія «Директорія кіно» за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Продюсери Ігор Савиченко, Роман Климпуш і Володимир Філіппов. Сценарист і режисер Георгій Фомін (автор не дожив до прем’єри - він помер у 2020 році).

Українська прем'єра «Вересня» відбулася у червні на фестивалі «Миколайчук Open».

Нагадаємо, що Микола Вересень працював на проросійському каналі NewsOne. Канали “112 Україна”, NewsOne та Zik належали Тарасу Козаку, соратнику Віктора Медведчука – лідера проросійської організації “Український вибір”, голови політради проросійської партії “Опозиційна платформа – За життя”, зрадника України та кума ватажка рашистів Владіміра Путіна. Група журналістів і громадських діячів назвала це “повзучою окупацією українського медіапростору Росією”.

Також Вересень вів авторську програму на одіозному “Радио Вести”, якому 3 березня 2017 року реґулятор не подовжив ліцензію на мовлення в Києві.

Під час "служби" на телеканалі "Прямий" Микола Вересень під час етеру токшоу "Прямий ефір" звинуватив нардепку Софію Федину у брехні, чим викликав черговий скандал.

Микола Вересень (справжнє ім’я – Микола Костянтинович Ситник) народився 5 січня 1960 у Києві. Одіозний український журналіст, телеведучий, громадський і політичний діяч-невдаха, недолугий актор.

2002-го року відмовився від прізвища батька (тобто став Вереснем і за паспортом), щоб на виборах до Верховної Ради України балотуватися від блоку “Команда озимого покоління” третім номером за списком, який очолювали проросійські політики Валерій Хорошковський (перший номер) та Інна Богословська (другий номер).

Дисидент і філософ Євген Сверстюк вважав, що Костянтин Ситник, батько Миколи Вересня, окошився з несправедливими нападками на видатного українського науковця, академіка Миколу Холодного, будучи аспірантом. А також доклав руку до “виведення з ладу” старого академіка, директора Інституту ботаніки Дмитра Костьовича Зерова. А ще Сверстюк цитує такий вислів директора Інституту ботаніки Ситника, який став наступником на посаді Дмитра Зерова: “Я повинен сказати, що радянська влада мені дала все. Я був би ніщо, якби ця влада не вивела мене в люди”.

Веніамін Цвєтков

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ