О ЧЕМ ГОВОРЯТ

2023.08.01

Грант від UICC покращить роботу Пересувної медичної платформи БФ "Квітна"

Picture

Благодійний фонд «Квітна» виграв грант від Міжнародної спілки боротьби з онкологічними захворюваннями на придбання необхідного обладнання для Пересувної медичної платформи.

Для Благодійного фонду «Квітна» це вже другий грант від UICC. Для нас це дуже почесно та приємно, адже для отримання гранту Фонд пройшов повну перевірку, підтвердив чесність, а головне – ефективність та важливість своєї роботи, зокрема й ініціативи зі створення Пересувної медичної платформи.

Фонд звернувся до Міжнародної спілки боротьби з онкологічними захворюваннями у лютому 2023 року, і вже на цьому тижні ми отримали грантові кошти. Вони будуть спрямовані на дообладнання Пересувної медичної платформи, аби ще більше жінок, що переживають жахи війни в Україні, мали доступ до якісної, зручної та безкоштовної медичної допомоги. Адже зберегти здоров’я наших жінок – значить зберегти майбутнє України.

Міжнародний союз боротьби з онкологічними захворюваннями (The Union for International Cancer Control) – це головна організація світу, що займається проблемами онкологічних захворювань та регулює їхнє вирішення. Саме за ініціативи UICC 4 лютого було проголошене Всесвітнім днем боротьби проти раку, коли увага всього світу привертається до цих захворювань, аби якомога ефективніше сприяти новим здобуткам у цій сфері.

БФ «Квітна» висловлює вдячність Міжнародному союзу боротьби з онкологічними захворюваннями за довіру та допомогу! Нам надзвичайно приємно, що робота Фонду пройшла перевірку та схвалена на такому рівні. Це показник чесної, відкритої та ефективної діяльності.

Нагадаємо, минулого року ми отримали грант від Міжнародної спілки боротьби з онкологічними захворюваннями у розмірі 15 тис доларів на придбання необхідного обладнання в Національний інститут раку. Це обладнання вже упродовж року допомагає із детальним тестуванням людей з онкологічним діагнозом, аби як найточніше виставити діагноз та підібрати найефективніший план лікування.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ