ТОЛЬКО ЧТО

2023.08.30

Для поліціянта-вбивці вимагають найсуворішого покарання

Picture

У Дніпрі поліціянти поводили себе занадто агресивно й застрелили чоловіка в спину на очах у дітей (було здійснено три! постріли на ураження).

Громадський діяч, правозахисник, політв’язень по справі “9 березня 2001 року” (акція “Україна без Кучми”), доброволець російсько-української війни, колишній керівник відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту Микола Ляхович вважає, що вбивця має отримати максимально суворе покарання.

“Що б не зробили ті чоловік і жінка, поліціянт який застрелив із пістолета чоловіка в спину, на очах у дітей, має бути посаджений на довічне!

Це ще раз продемонструвало як “гейпарадоохоронні органи” ставляться до сім’ї, і зокрема до дітей. На жаль, з цими соціопатами стикнулася і моя вагітна дружина з дітьми, коли їх переслідували покидьки з “ювенальної поліції” Києва, знаючи, що я в ЗСУ, в зоні бойових дій.

Коли, дасть Бог, живі повернемось з фронту, буде багато роботи по очищенню України від сміття, яке в народі називається справедливо “мусором”. Що живе з наших податків, але охороняє лише олігархат і гейпаради, а на інших громадян нападає, навіть в присутнсті дітей, і навіть на дітей і вагітних дружин військовослужбовців, які в зоні бойових дій”, – написав у себе в блозі Ляхович.

Нагадаємо, що в Дніпрі затримали поліціянта, який застрелив чоловіка. Розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу.

За даними слідства, двоє патрульних зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти. На вимогу вийти з авто водій і пасажири відмовилися, після чого вони почали силою витягувати їх з автівки, а також використали газовий балончик.

Під час бійки поліціянт здійснив три постріли в спину пасажиру з табельної зброї. Від отриманих вогнепальних поранень той помер на місці.

У мережі з’явилося відео конфлікту між двома патрульними поліціянтами та водієм і пасажирами автівки.

На них можна побачити, як поліціянти намагаються витягти дівчину з автівки, однак вона опирається. Завершується відео зіткненням між чоловіком і патрульним. Чоловік іде у бік патрульної, чутно крик, після чого патрульний тричі (!) стріляє у нього.

У патрульній поліції заявили, що співробітників відсторонили. У ДБР повідомляють, що водій елітного авто “ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху”, мав ознаки алкогольного сп’яніння та поводився агресивно.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ