ТОЛЬКО ЧТО

2023.09.15

Лікування під час ремісії: Наталія Морозовська отримала медикаменти від БФ "Квітна"

Picture

Підопічна Благодійного фонду “Квітна” Наталія Морозовська отримала медикаменти для закріплення досягнутого результату та відновлення свого здоров’я після лікування раку.

Вже вдруге з настання ремісії фонд купує Наталії препарати, які, на жаль, жінці потрібно приймати ще кілька років, аби не дати хворобі жодного шансу на повернення. Також нещодавно БФ “Квітна” оплатив планове МСКТ органів грудної клітини, результати якого підтвердили ефективність пройденого лікування — раку не виявило.

“Коли ти проходиш хіміотерапію, операцію, променеву чи будь-яку інше лікування під час онкологічного захворювання, то дуже потребуєш допомоги інших людей. Фізично та морально мене підтримували друзі та батьки. Діти були розрадою та мотивацією. Фонд “Квітна” та люди, які відгукнулись на їхній збір, надали фінансову допомогу під час операції. Я увесь час відчувала, що не сама. Навіть зараз, коли найважче вже позаду, я продовжую отримувати допомогу від фонду. Дякую всім, хто долучається до допомоги хворим людям”, — висловила слова вдячності Наталія Морозовська.

Нагадаємо, що в 2022 році БФ “Квітна” розпочав збір коштів на лікування матері-одиначки Наталії Морозовської. Завдяки численним донатам небайдужих людей у фонду з’явилася змога не лише оплатити вартість оперативного втручання жінки на початку 2023 року, а й купувати їй ліки та оплачувати планові обстеження на виявлення онкологічного захворювання.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ