ТОЛЬКО ЧТО

2024.04.16

Дебют Kyiv Whisky: просвіта, дегустації та синергія індустрії

Picture

Масштабна дводенна освітньо-дегустаційна подія, присвячена культурі та філософії споживання віскі – Kyiv Whisky дебютувала 6-7 квітня в Києві в КВЦ «Парковий» і об’єднала навколо себе поціновувачів цього благородного напою та представників індустрії гостинності України.

Експертні знання від найкращих сомельє та бренд-амбасадорів індустрії, нетворкінг у колі фахівців, понад 100 видів віскі (із лімітованими та ексклюзивними пропозиціями) на Whisky Zone, освітні та дегустаційні зони (Premium, Professional, Speed Tasting Rooms), Cocktails Zone – саме з цього утворився всесвіт Kyiv Whisky. На два дні захід став платформою, що культивує повагу до культури, історії та філософії віскі, обізнаність та свідомість у споживанні алкоголю, а також має на меті розвивати індустрію та підтримувати її фахівців.

Kyiv Whisky у цифрах:

  • 2000 м² Whisky Zone;
  • 3700  учасників події;
  • 30 спікерів – експертів індустрії;
  • 5 дегустаційних зон та 56 дегустацій;
  • 5 благодійних charity guest bartendings та 7 благодійних аукціонів;
  • 700 тис. грн — благодійний внесок на підтримку Superhumans Center*

Організатори Kyiv Whisky, а саме експерти подій гостинності – компанія Hoteliero, зробили невід'ємною частиною своїх подій благодійну допомогу та підтримку тих, завдяки кому є змога проводити подібні заходи. Hoteliero підтримує Superhumans Center – 50% прибутку від продажу квитків на KWF, а також 100%  прибутку від всіх інтерактивів KWF передаються на підтримку Superhumans Center. 

Kyiv Whisky дійсно став довгоочікуваним місцем зустрічі для поціновувачів культури та естетики споживання віскі, представників індустрії міцного алкоголю та індустрії гостинності України в цілому. Організатори висловлюють подяку Силам безпеки та оборони України за можливість проводити подібні заходи та розвивати індустрію гостинності, а також кожному учаснику, спікеру та партнеру за довіру, неймовірну синергію та унікальний досвід, який ми розділили цими днями. Віримо у свої сили і запрошуємо вас на Kyiv Whisky 2025!

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ