ТОЛЬКО ЧТО

2024.04.21

ЗСУ контролюють ситуацію в Часовому Яру

Сили оборони утримують під своїм контролем ситуацію у місті Часів Яр на Донеччині, проте ворог тисне.

Про це заявили речник ОК “Хортиця” Назар Волошин та офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков в етері телемаратону.

“Часів Яр тримається. Ворог тисне на Бахмутському напрямку, зокрема і на Часів Яр. Ситуація повністю контрольована, противника в місті немає”, – розповів Волошин.

Як зазначив спікер ОК “Хортиця”, штурмові групи росіян заїжджають на бойових машинах піхоти, атакують як за підтримки дронів, так і артилерії.

“Також останнім часом дуже дошкуляє авіація, яка закидає як ФАБами, так і КАБами цивільну інфраструктуру і позиції сил оборони”, – додав він.

Водночас українські сили продовжують тримати позиції.

“Сьогодні ми там (у Часовому Яру. – Ред) тримаємо оборону. Про те, що у ворога там є якісь здобутки, я би не сказав. І якщо дивитись взагалі на наші оборонні рубежі, то там де є можливість, ми їх посилюємо. Причому посилюємо постійно та досить таки значно”, – розповів Калашніков.

Нагадаємо, як повідомив головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський, російське військове керівництво поставило перед своїми військами завдання захопити Часів Яр до 9 травня.

Тим часом воїни штурмового батальйону “Чорний лебідь” 255-ї ударної групи ЗСУ, показали кадри зруйнованого Часового Яру, відзняті у квітні 2024 року.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ