ТОЛЬКО ЧТО

2024.04.26

Спалювали та підривали гранатами: окупанти вбили сімох цивільних у селі на Херсонщині

Рашистські військові в окупованому селі Абрикосівка на Херсонщині вбили сімох людей, серед них – гауляйтерка села Любов Тимчак, місцеві мешканці та інші московитські військові.

Про це пише видання “Мост” з посиланням на рашистські ЗМІ і телеграм-канали, інформує про це також блогер Денис Казанський.

“Вбитих спалювали та підривали гранатами, спалили також кілька будинків”, – пише Казанський.

65-річну Валентину Старченко виявили у житловому будинку в селі Подо-Калинівка Херсонської області 23 квітня. Московити розстріляли жінку, підпалили хату та втекли.

У селі Абрикосівка ударами по голові вбили 54-річну Любов Тимчак та російського військовослужбовця – 40-річного Олексія Глініна. Будинок із трупами теж підпалили.

Ще двох людей в Абрикосівці розстріляли – 32-річного місцевого жителя Сергія Шуваєва та військовослужбовця ЗС РФ, чию особу не встановлено. Тіла теж підпалили.

24 квітня за підозрою в усіх цих вбивствах було затримано двох військовослужбовців ЗС РФ: 34-річного Олександра Осиповаи і раніше неодноразово засудженого 36-річного Олександра Кайгородцева.

Відомо також, що гауляйтерка Тимчак народилася в Абрикосівці у Великокопанівській громаді Херсонського району. До вторгнення Московії жінка очолювала Абрикосівський старостинський округ Великокопанівської ОТГ. Була членом Партії регіонів.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ