ТОЛЬКО ЧТО

2020.10.23

У Немішаївській ОТГ може нарешті з'явитися свій ЦНАП – Володимир Альохін

Picture

Немішаївську ОТГ чекають перетворення на краще, якщо виборці проголосують за команду депутатів від партії "Слуга Народу" та кандидата на голову ОТГ Володимира Альохіна.

Зокрема, Володимир Альохін вважає, що за наступні 5 років його команда зробить громаду економічно спроможною, з добудованою Микулицькою школою, Центром надання адмінпослуг, Центром безпеки, відремонтованими школами, садками та закладами медицини, з лікарнею, з гарними парками і благоустроєм, з новими робочими місцями та відповідальним бізнесом.

Як повідомляв Рупор, дослідницька компанія Info Active Group оприлюднила результати дослідження вподобань виборців територіальних округів Київщини.

Проведене соцопитування на території Немішаївської ОТГ дозволяє оцінити рівень довіри до конкретних кандидатів на голову ОТГ.

Результати – передбачувані. Кандидат на посаду Немішаївського селищного голови Володимир Ілліч Альохін має 33,4 % серед тих, хто визначився з вибором.

На думку Володимира Альохіна, дуже важливо, щоб до влади на місцях прийшли порядні люди, які будуть чесно розпоряджатися бюджетом, землею, майном, оскільки більшість важливих питань будуть вирішуватись на місцях.

"Ми за п'ять останніх бачили у громаді лише бездіяльність та зруйновані навмисно об'єкти інфраструктури, які готувалися під продаж і забудову багатоповерхівок, наприклад Немішаївська лікарня", – стверджує Володимир Альохін.

Він вважає, що таке рішення було ухвалено одноосібно головою селища Сергієм Замідрою, та висловив переконання, що маючи підтримку на рівні області та держави з боку партії "Слуга Народу", Немішаївська громада отримає нові можливості для розвитку, стане інвестиційно привабливою територією для реалізації інноваційних проектів, з робочими місцями та соціально відповідальним бізнесом, з якісними освітніми, медичними і комунальними послугами.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ