ТОЛЬКО ЧТО

2021.12.02

Голова Держказначейства Тетяна Слюз і її син обмінюються мільйонами: дані з декларацій

Picture

Голова Державної казначейської служби Тетяна Слюз та її син, Андрій Слюз, щороку дарують та позичають один одному мільйони гривень.

Про це свідчать дані з їхніх декларацій. Проте суми, якими вони обмінюються, не відповідають даним про їхні заробітки.

Так, згідно з декларацією,Тетяна Слюз разом з чоловіком заробила у 2019 році 1 043 626 грн. У той час як її син, спільно з дружиною Оленою Годунок, заробили 1 027 796 грн. При цьому витратила молода сім’я у той самий рік майже 2,5 мільйони. Різницю – тобто суму в 1,2 млн, - їм позичила Тетяна Слюз. Хоча вона більша за ту, що вона задекларовала – не кажучи вже про те, що собі на прожиття родина не залишила нічого.

Працює син чиновниці в ДП «Львівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», там же трудиться і його дружина. Як стверджував раніше активіст Іван Спринський, працевлаштувати Андрія на посаду генерального директора ДП Тетяні Слюз допоміг екс-глава МВС Арсен Аваков, з яким чиновницю єднає міцна дружба. До цього Андрій Слюз був помічником керівника цієї структури.

Нагадаємо, раніше Тетяну Слюз звинуватили у блокуванні грошей на рахунках Держказначейства, навіть коли усі виплатні документі підготовлені правильно: депутати попереднього скликання пояснювали це тим, що чиновниця створила корупційну схему і вимагала від компаній 20% відкату за те, щоб розблокувати виплати.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ