ТОЛЬКО ЧТО

2022.05.23

Хто випустив убивцю двох українських дітей за кордон

Picture

За день до того, як президент Володимир Зеленський заявив, що петиція про скасування заборони на виїзд за кордон чоловікам призовного віку має адресуватися не йому, а батькам полеглих воїнів, Олексій Навроцький за кордоном, за інформацією турецьких ЗМІ, убив двох українських дітей. Своїх дітей. 4-річного сина та 6-річну доньку.

На цей збіг звертає увагу літератор і культуролог Костянтин Коверзнєв на своїй сторінці в соцмережах, інформує онлайн-газета "ПолітАрена".

В ХНУ ім. Каразіна підтвердили, що Олексій Навроцький обіймає посаду проректора з науково-педагогічної роботи. 25 березня він пішов у відпустку без збереження заробітної плати, мотивувуючи це різким погіршенням стану здоров’я.

“Запитання: хто дозволив Олексію Навроцькому, 1984 р. н., виїхати під час рашистсько-української війни на відпочинок в Аланію?

Запитання – чому в ХНУ ім. Каразіна толерували колишніх «регіоналів» – можна вважати риторичним і не пов’язаним безпосередньо з цією ситуацією. (До речі, Навроцький був помічником «регіоналки» Ірини Горіної, яка голосувала за закон Ківалова-Колєсніченка та диктаторські закони 16 січня 2014 року, відома тим, що отримувала струс мозку від опозиційної сніжки, а її донька була одружена з Олесем Довгим)”, – пише Коверзнєв.

“У петиції до Зеленського йшлося про можливість чоловікам виїжджати за кордон на заробітки для забезпечення своєї родини, котра залишилася в Україні. Щодо доцільности такого кроку в мене немає однозначної відповіді, – стверджує літератор, – Мене хвилює инше: чому певні особи зараз можуть безперешкодно виїжджати за кордон, фактично, щоб розважитися, і навіть вчиняють там страшні злочини?”

«Під час війни, що психологічно травмує людей, викликає деструктивні депресивні стани, ця трагедія сприймається особливо гостро, але вимагає об’єктивного й неупередженого з’ясування ситуації. Відповіді про причини та обставини дасть офіційне слідство», – наголошують у ХНУ ім. Каразіна.

“Може, якби Навроцький не виїхав до Туреччини, не почав би, імовірно, активно «відпочивати», поглиблення депресивного стану і трагедії можна було б уникнути?” – запитує Костянтин Коверзнєв.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ