ТОЛЬКО ЧТО

2022.06.24

Рашисти обстріляли Криворізький район з "Ураганів"

Московитські війська обстріляли з "Ураганів" Криворізький район у Дніпропетровській області.

Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

“Ніч і з тривогами, і з обстрілами. Ворог знову ударив по Криворізькому району – з “Ураганів”. Поцілив по двох громадах – Гречаноподівській та Широківській” – написав Резніченко в Telegram.

Він уточнив, що обійшлося без постраждалих, широківська громада зазнала руйнувань.

24 лютого на світанку аґресивна Московщина напала на Україну по всій довжині спільного кордону, від Луганська до Чернігова, а також із територій союзної Білорусі й окупованого Криму.

Згодом ЗМІ повідомили, що лідер рашистів Владімір Путін висунув Україні 6 вимог. Перші п’ять із них, як прагне Путін, мають бути закріплені у Конституції України.

1. Відмова від руху до НАТО. Нейтральний статус України. Одним із ґарантів якого готова стати Московщина, яка напала на нашу країну.

2. Російська мова – друга державна. Скасування всіх законів, що її обмежують.

3. Визнання Україною Криму московитським.

4. Визнання Україною незалежности терористичних утворень “ДНР та ЛНР” в адміністративних межах областей (включно з нині контрольованими Україною територіями).

5. “Денацифікація”. Заборона діяльности ультра-націоналістичних, нацистських і неонацистських партій і громадських організацій, скасування чинних законів про героїзацію т. зв. нацистів і неонацистів.

6. “Демілітаризація України”. Повна відмова від наступального озброєння, під яке при бажанні можна підвести будь-які види озброєнь.

Веніамін Цвєтков

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ