ТОЛЬКО ЧТО

2022.08.31

Як "смотрящий" за бюджетним комітетом збагачується під час війни

Picture
У нещодавньому журналістському розслідуванні видання Бігус.інфо вийшов шокуючий матеріал як нардепи збагачуються, незважаючи на війну. Зокрема, в матеріалі йде мова про двох нардепів-Слуг членів бюджетного комітету, сумнозвісного Олександра Трухіна, який прославився в ДТП і прогульника Арсенія Пушкаренка.

Мама лобіста інтересів Єрмака-Міндіча в бюджетному комітеті Олександра Трухіна в переддень широкомасштабної агресії рф накупила на Полтавщині 27,5 гектарів землі, що оцінюється в декілька мільйонів гривень.
 
Мама іншого Слуги-прогульника в бюджетному комітеті Арсенія Пушкаренка, який відомий скандальними правками в інтересах Міністра інфраструктури України Олександра Кубракова, в червні цього року в розпал боїв на Донбасі придбала новеньку квартиру в елітному київському ЖК на Печерську.
 
Варто зазначити, що обидва вищезгадані персонажі є фігурантами журналістського розслідування про політичний вплив і зв’язки Олександра Трухіна в Раді, а особливо в бюджетному комітеті. Саме Трухін і кілька його посіпак намагається сформувати свою більшість у бюджетному комітеті для впливу на розподіл бюджетних коштів напротивагу Голові Комітету з питань бюджету від партії «Слуга Народу» Юрію Арістову, який особисто орієнтований на Президента України Володимира Зеленського.

Очевидно, що це не останні розслідування пов’язані з цими скандальними нардепами- Слугами, які намагаються впливати на прийняття рішень у бюджетному комітеті.
Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ