ТОЛЬКО ЧТО

2023.01.02

Знайома Зеленського з найбільшим бюстом в Україні вийшла заміж за офіцера (ФОТО)

Picture

Про вінничанку Надію Щербань заговорили у 2015 році. Тоді дівчина потрапила до Книги рекордів України завдяки одинадцятому розміру грудей і отримала титул «Найбільші груди України». Нещодавно вона вийшла заміж, інформує visnyk.lutsk.ua.

Про своє весілля і фото з нього 33-річна Надія сама розповіла у соцмережах. Про жениха відомо дуже мало. Лише те, що йому 50 років, звати Олег Шкляр і він офіцер української армії.

Про Надю заговорила вся Україна, коли їй вручили сертифікат «Найбільші натуральні груди» під час запису телепрограми під назвою «Убивчий розмір». Молодій жінці тоді було 26 років. Казала, що своєю красою завдячує генетиці.

– Усі жінки в нашій родині з пишними грудьми – і бабуся, і мама, і моя старша сестра Юлія. У шкільні роки я помітила, що мої груди швидко ростуть. Приймала себе такою, якою я є, до пильних поглядів оточуючих звикла. Спокійно ставлюся і до того, коли незнайомі люди цікавляться, справжні у мене груди чи ні. А зовсім вже невиховані, буває, проходячи повз, тицяють у мене пальцями, ще й відпускають жарти на кшталт «ну прямо грандіозні цицьки», «на фіга такі кулі» або просто вигукують «ого-го!», – говорила красуня. – Очевидно, вважають, що маю імплантати. Причому зауважу, що найчастіше образити мене намагаються жінки чи хлопці, які прогулюються в компанії дівчат із ледь помітними грудьми. Не знаю, чому так відбувається. Навчилася не реагувати на різноманітні образи.

Надію стали запрошувати на різні шоу. Наприклад, вона виступала у «Лізі сміху» у складі команди «Вінницькі». Там познайомилася з Володимиром Зеленським, який тоді був ведучим програми. Їхнє спільне фото стало візитною карткою команди.

Дотепну і красиву вінничанку помітили й кіношники та запросили її на ролі у фільмах «Скажене весілля» та «Королі палат». Щоправда, епізодичні.

Після гучного визнання сторінку жінки у соцмережах буквально засипали запитами «дружити» і повідомленнями. У день приходило по 100-150 повідомлень, на що Надія, за її словами, реагувала спокійно.

У вільний від зйомок час вона продовжувала працювати майстром манікюру та допомагати сестрі Юлі, яка є військовою, у вихованні племінників. А також готувала смачні страви для своїх друзів. Тепер їй є для кого старатися. Багато шанувальників чекають від Наді розповіді про їхню з Олегом історію кохання. Поки що молоде подружжя тримає інтригу.

Надія Щербань
Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ