ТОЛЬКО ЧТО

2023.01.26

На окупованих територіях рашисти "виховують" українців у катівнях

Московити поступово перетворюють тимчасово окуповані райони Луганської області на концтабір. При цьому вони хочуть створити на Луганщині сім тюрем.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Він розповів, що окупанти закривають міста, пересування окупованими територіями лише за перепустками. Також ворог проводить “виховання населення” у катівнях, з яких багато хто не повертається.

За словами Гайдая, рашисти хочуть створити на окупованій частині Луганської області сім тюрем, щоб було куди закривати тих, хто відмовляється воювати – своїх дезертирів, та залякувати мирних людей.

Нагадаємо, на захоплених Московією територіях Луганщини все менше довіряють місцевим колаборантам, ще влітку показовим прикладом став Сіверськодонецьк, де окупаційна влада не знайшла “гідних” претендентів, які спромоглися б керувати містом.

До слова, у захопленому російськими військами місті Хрустальному Луганської області загарбники закрили всі шахти.

Раніше очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомляв про те, що рашистські окупанти закривають міста Луганської області на в’їзд та виїзд.

Зазначимо, на тимчасово окупованих територіях Луганської області загарбники проводять рейди з вилучення з обігу гривні. Кацапи вилучають термінали і погрожують штрафними санкціями.

Вранці 24 лютого рашистська Московщина розпочала повномасштабну війну проти України.

По кількох військових об'єктах у Києві, Харкові та Дніпрі було завдано ракетних ударів, а війська московитів перейшли кордон під Харковом, Києвом, Херсоном, Черніговом і Сумами.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави піднято по тривозі. Кацапи розпочали інтенсивний обстріл підрозділів ЗСУ, українська армія дає відсіч російським військам.

В екстреному режимі працює Рада національної безпеки та оборони. Введено військовий стан. Україна офіційно направила позов проти Московії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Під час війни рашисти обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Також рашисти влаштовують геноцид українців у захоплених населених пунктах та масово ґвалтують жінок та дітей.

Веніамін Цвєтков

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ