ТОЛЬКО ЧТО

2023.01.27

Юлія Тимошенко під час війни відпочила на віллі в Дубаї

Лідерка партії “Батьківщина” та народна депутатка Юлія Тимошенко на початку 2023 року відпочила на віллі п’ятизіркового готелю “Kempinski” у Дубаї, на насипному острові Палм-Джумейра.

Про це йдеться у розслідуванні журналіста видання “Українська Правда” Михайла Ткача.

Повідомляється, що Тимошенко проводила час на віллі п’ятизіркового готелю “Kempinski” на насипному острові Палм-Джумейра.

За твердженням джерел УП у Дубаї, Тимошенко веде обережний спосіб життя. Її неможливо побачити, наприклад, на набережній, де вранці й увечері полюбляють гуляти тутешні відпочивальники.

Залишаючи помешкання, лідерка “Батьківщини” з обережності сідає в авто не на вулиці, а у підземному паркінгу.

Однак журналістам вдалося поспостерігати за відпочинком Тимошенко та її чоловіка на приватному закритому пляжі готелю 5 січня. Натомість щойно Тимошенко помітила увагу до себе, вона одразу залишила пляж.

За інформацією джерел УП, через п’ять днів після цього Тимошенко повернулась до Києва.

Співрозмовники УП у бізнесових колах повідомляють що родина доньки політикині переїхала до Дубая ще до початку повномасштабного вторгнення і зараз там мешкає з нетривалими виїздами до Європи.

Також два місяці тому УП зафіксувала зятя Тимошенко Артура Чечоткіна у готелі “Kempinski” у Відні, коли лідерка “Батьківщини” приїздила до столиці Австрії з робочим візитом.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ