ТОЛЬКО ЧТО

2023.02.04

Через проросійську політику влади "русскій мір" прийшов до Грузії

Московитсько-грузинський кордон з моменту оголошення Путіним мобілізації перетнуло вже 1,3 мільйона московитів, з них 300 тисяч вирішили залишитися в Грузії.

Про це в в етері телемаратону розповіла представниця “Єдиного національного руху”в Грузії Нона Мамулашвілі.

“300 тис.росіян – це приблизно 8% населення. Це вже меншість, якої навіть під час Радянського Союзу в Грузії не існувало», – наголосила вона. Нона Мамулашвілі збурена тим, що в країну в статусі біженців приїздять представники країни, яка окупувала 20% території Грузії.

“Такого феномена я в житті не бачила в жодній країні”, – ділиться політик.

На думку Мамулашвілі, кацапи, які тікають від мобілізації, не відчувають жодної відповідальності за дії та політику рашистської влади. Якщо вони біженці, то мають просити політичний притулок, але московити цього не роблять.

“Вони просто тут перезимують і, швидше за все, тут і залишаться. Знову ж таки – це дуже небезпечно для Грузії. Але з огляду на те, що влада Грузії вже відкрито проводить проросійську політику, то вона відмовилася і закривати кордони, і запроваджувати візовий режим, і вживати будь-яких дій для того, щоб контролювати ту масу громадян РФ, які заходять на територію Грузії”, – пояснила представниця “Єдиного національного руху”в Грузії.

Як відомо, Грузія підтримала санкції проти РФ тільки на 36 день з початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Зазначимо, станом на жовтень 2022 року Грузія в період повномасштабної війни Московії проти України збільшила товарообіг з РФ на 50%.

Вранці 24 лютого рашистська Московщина розпочала повномасштабну війну проти України.

По кількох військових об'єктах у Києві, Харкові та Дніпрі було завдано ракетних ударів, а війська московитів перейшли кордон під Харковом, Києвом, Херсоном, Черніговом і Сумами.

ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави піднято по тривозі. Кацапи розпочали інтенсивний обстріл підрозділів ЗСУ, українська армія дає відсіч російським військам.

В екстреному режимі працює Рада національної безпеки та оборони. Введено військовий стан. Україна офіційно направила позов проти Московії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Під час війни рашисти обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Також рашисти влаштовують геноцид українців у захоплених населених пунктах та масово ґвалтують жінок та дітей.

Веніамін Цвєтков

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ