ТОЛЬКО ЧТО

2023.06.02

СБУ затримала в Борисполі колаборанта, який ремонтував техніку окупантів

Житель Луганської області допомагав армії РФ та ремонтував ворожу техніку, але з часом виїхав у Бориспіль. Правоохоронці виявили його та затримали.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

“Проросійськи налаштований працівник агрокомпанії одного із селищ Сватівського району у Луганській області під час окупації населеного пункту одразу підтримав загарбників і запропонував їм свою допомогу у війні проти України”, – йдеться у повідомленні.

Колаборант перевозив особовий склад та російські боєприпаси. Також на власному подвір’ї зловмисник влаштував “СТО” для ремонту російської військової техніки, у тому числі підбитих українськими захисниками БТР.

“За це окупанти дозволяли своєму поплічнику безперешкодно переміщатися по району і грабувати будинки людей, які виїхали на підконтрольну Україні територію”, – розповіли в СБУ.

Навесні 2023 року, коли в результаті наступальних дій ЗСУ лінія фронту наблизилась до околиць його селища, ворожий поплічник виїхав в Київську область. Тут він намагався “легалізуватися” під виглядом переселенця зі сходу України і навіть почав оформляти соціальну допомогу.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ