ТОЛЬКО ЧТО

2023.10.19

За десять днів українські війська збили п'ятий рашистський винищувач Су-25

Вчора, 18 жовтня 2023 року, українські військові на Таврійському напрямку збили черговий російський винищувач СУ-25, він став вже п’ятим літаком, знищеним на цьому напрямку за останні десять днів.

Про це повідомляє пресслужба ОСУВ “Таврія”.

“В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” ворог не полишає спроб, за підтримки авіації оточити Авдіївку. Наші воїни відбили 3 атаки ворога та збили ще один ворожий штурмовик Су-25. Це вже п’ятий літак, що збито на Донеччині за останні 10 діб. Російські окупанти марно намагалися проводити наступальні дії в районах Новокалинового та Первомайського”, – сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що на Мар’їнському напрямку наші захисники відбили 17 атак окупантів в районі Мар’їнки та 4 атаки – біля Новомихайлівки, а на Шахтарському напрямку українські воїни завдали противнику втрат в районі Новомайорського, що на Донеччині, та стримують його в районах Новодарівки й східніше Малої Токмачки Запорізької області.

“У Токмаку Запорізької області, використовуючи цивільних в якості живого щита, російські терористи масово розселяються в багатоповерхових будинках, у квартирах, де проживає місцеве населення”, – додали у командуванні.

Наголошується, що підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1434 вогневих завдання. Загальні втрати ворога склали 322 особи. Знищено 43 одиниці військової техніки противника. Зокрема, 3 танки, 3 ББМ, 12 артилерійських систем, дві РСЗВ, один літак, 13 БпЛА, 5 одиниць автомобільної та 2 – спеціальної техніки окупантів.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ