ТОЛЬКО ЧТО

2023.10.20

Поліція розшукує зловмисників, які з ножем напали на військовослужбовця в центрі Києва

У центрі Києва невідомі напали на військовослужбовця та нанесли три ножових удари. Пораненого госпіталізували, правоохоронці розшукуть зловмисників..

Про це повідомляє преcслужба поліції Києва.

Зазначається, що 19 жовтня близько 22.00 години до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській виявлено військовослужбовця з ножовим пораненням. Медики негайно госпіталізували потерпілого. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

“Потерпілого з місця події госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження”, – йдеться у дописі.

Правоохоронці провели огляд місця події. Попередньо встановлено, що чоловік йшов територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та нанесли три ножові поранення.

Наразі поліцейські проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження та опитують ймовірних свідків, щоб розшукати нападників.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Зловмисникам загрожує до 8 років в’язниці.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ