ТОЛЬКО ЧТО

2023.10.21

Нова тактика рашистів: окупанти риють тунелі біля Авдіївки

Поблизу міста Авдіївка у Донецькій області московитські окупанти почали використовувати тактику “кротів”. Щоб підібратись непомітно до позицій українських захисників, московити риють тунелі.

Про це в етері телемаратону 21 жовтня розповів речник 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Антон Коцуконь.

За словами бійців ЗСУ, “кротів” помітили на кількох ділянках, а їхні наміри розгадали.

“Копають тунелі ближче до наших позицій, по-перше, з метою маскування, а по-друге, щоби десь виринути ближче до наших позицій несподівано”, – повідомив речник ЗСУ.

Коцуконь також зауважив, що українські розвідники зафіксували використання росіянами роботизованих транспортних “машинок” з дистанційним управлінням. “Це доволі великі машинки, які можуть брати на себе нормальну вагу”, – зазначив військовий.

Водночас він наголосив, що рашистські окупанти не полишають спроб оточити Авдіївку, навіть попри значні втрати.

Тим часом у ЗСУ повідомили, що активність московитських військ у районі Авдіївки знизилася, однак окупанти не полишають намірів захопити місто. Українські бійці продовжують тримати оборону.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний 19 жовтня відвідав захисників України на Авдіївському та Куп’янському напрямках. З командирами бригад були визначені певні кроки, а також потреби військових.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ