ТОЛЬКО ЧТО

2023.10.21

Пропалестинська демонстрація в Лондоні зібрала 100 тисяч людей

Сьогодні, 21 жовтня, у Лондоні відбулися пропалестинські демонстрації. Мітингувальники пройшли маршем через всю столицю з вимогою негайного припинення вогню в Газі після нападу ХАМАСу на Ізраїль два тижні тому.

Про це повідомляє Укрінформ.

За оцінками поліції, в демонстрації “Національний марш за Палестину”, організованій Кампанією солідарності з Палестиною, взяли участь 100 000 осіб.

Протестувальники скандували гасло “Вільна Палестина”, тримали транспаранти і розмахували палестинськими прапорами, а потім зібралися біля офіційної резиденції прем’єр-міністра Ріші Сунака.

Перед початком маршу поліція попередила, що будь-хто, хто виявить підтримку ХАМАС, забороненій у Британії як терористична організація, буде заарештований, і що будь-який випадок злочину на ґрунті ненависті не буде допущений.

Протест пройшов мирно і ніхто не був заарештований.

У п’ятницю лондонська поліція опублікувала дані, які свідчать, що цього місяця кількість антисемітських злочинів зросла на 1353% порівняно з аналогічним періодом минулого року, а кількість злочинів на ґрунті ісламофобії збільшилася на 140%.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ