ТОЛЬКО ЧТО

2023.10.23

У столиці чоловік убив 14-річного підлітка після вуличнго конфлікту

У неділю, 22 жовтня, у Дарницькому районі Києва чоловік вбив підлітка, з яким у нього виник конфлікт. Ймовірно причетного до вбивства затримали.

Про це повідомила Патрульна поліція Києва у Facebook. За даними правоохоронців, нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як встановили поліціянти, суперечка між 14-річним хлопцем і чоловіком виникла через зауваження, яке останній зробив неповнолітньому.

За даними слідства, після смертельного удару ножем нападник утік. Очевидці викликали “швидку”. Лікарі близько пів години намагались реанімувати потерпілого, але змушені були констатувати його смерть.

Під час обстеження прилеглих територій патрульні та дільничні офіцери розшукали та затримали нападника в одній із квартир у будинку неподалік.

Ніж зі слідами крові зловмисник нібито попросив сховати свою сусідку. Речовий доказ вилучили та направили на експертизу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ — умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ