ТОЛЬКО ЧТО

2023.10.27

Журналісти знайшли російські паспорти у дружини заступника голови Нацполіції і її родичів

У дружини заступника голови Нацполіції України Дмитра Тишлека знайшли московитський паспорт, а в її родичів є громадянство РФ.

Про це повідомляє видання Bihus.info.

“У травні цього року заступником керівника Нацполу став Дмитро Тишлек. Інформації про нього на сайті Нацполіції дуже мало. Тож ми вирішили дізнатись більше про топпосадовця”, – сказано в статті.

Зазначається, що під час перевірки журналісти виявили, що дружина Дмитра Тишлека і її родичі мають московитське громадянство.

“Теща (також з російським паспортом) підтримує війну і відвідує окупований Крим. Вона проживає у РФ, але тут, у Києві, на неї оформлена нерухомість в одному з найдорожчих ЖК”, – додали у виданні.

Відомо, що сам Тишлек орендує житло в московитського бізнесмена і безплатно “підживає” у партнера московитського кримінального авторитета, а також дружить з ідеологом “Великого будівництва” Голиком, який теж пускав Тишлека до себе пожити.

Нагадаємо. що 2 лютого у ЗМІ повідомили, що у т.в.о. керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони Олександра Лієва є нібито московитський паспорт. Водночас Сам Лієв розповів, що у нього є лише українське громадянство і ніколи не було паспорта РФ.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ