ТОЛЬКО ЧТО

2024.01.22

Кирило Шевченко перетворює Федерацію боксу на наркопритон. Спортсмена зняли з міжнародних змагань

Picture

Під керівництвом Кирила Шевченка Федерація боксу України зупинила свій розвиток та стрімко перетворюється на пристанище наркоманів та людей з кримінальним минулим на кшталт самого президента ФБУ Шевченка.

Як стало відомо, днями учасника збірної України з боксу, чемпіона країни у вазі до 92 кілограмів, Аркадія Карцана дискваліфікували з міжнародних змагань в Угорщині через ймовірне вживання наркотиків. Фінал турніру відбувся у суботу, 21 січня.

Як стверджується, упродовж кількох днів Аркадій Карцан знаходився у неадекватному стані. Можливо, це пов’язано з вживанням наркотиків. Він записував селфі і публікував відео у сторіс в Instagram. На відео очевидне невиразне мовлення та заплутані думки. Де був і куди дивився головний тренер збірної Дмитро Сосновський? Чому він допустив що боксер перший номер команди виявися наркоманом?

«Його зняли з турніра і зачинили в номері. Викликали мати, щоб вона його забрала, бо ніхто не міг вгамувати хлопця. Постає питання, яким чином діючий член збірної команди знайшов за кордоном можливість отримати наркотики? І хто крім нього відповість за те, що сталось? Кирило Шевченко поливав брудом своїх опонентів і звинувачував їх ледь не у виробництві наркотиків. А тепер ми бачимо, що вони потрапили у федерацію, яку він сам і очолює зі своїми партнерами Олегом Ільченко і Олександром Манчаком», — розповів на умовах анонімності один з членів делегації.

Після того, як Шевченко домігся обрання президентом федерації, навколо неї не вщухають скандали. Сам голова ФБУ фігурує у кримінальних провадженнях і левову частку часу проводить за кордоном, як і призначені ним віце-президенти.

В січні 2023 року повідомлялось, що Шевченко виїхав з України до Чорногорії через зв’язки з російським наркокартелем «Химпром». ЗМІ пов’язують Шевченка із кримінальними колами Києва, що у 1990-х кришували вуличну торгівлю. Очолював київську міську федерацію боксу. Має зв’язки з кадирівцями. У 2020 році Шевченко запросив в Україну з Чечні двох дитячих тренерів з боксу Рустама Чичаєва та Валіда Айдамірова. Вони виявилися силовиками, наближеними до гауляйтера Чечні Рамзана Кадирова.

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ