ТОЛЬКО ЧТО

2024.02.28

PIN-UP Foundation евакуював з Харківщини три дитячі будинки

Picture

Благодійний фонд PIN-UP Foundation продовжує надавати допомогу постраждалим від війни українцям. У воєнних умовах волонтери фонду успішно евакуювали 31 українця з Харківської області до безпечного міста Тернопіль.

PIN-UP Foundation відгукнувся на звернення громади Великого Бурлука Харківської області, яка просила про допомогу в евакуації трьох будинків дитячого типу з-під обстрілів до безпечного міста. Процес евакуації з Великого Бурлука до міста Харків відбувався у співпраці з Харківським координаційним центром, ГО “Я Врятований”, ГО “Проліска” та ГО “П`ятихатки-Бам”. Після прибуття у Харків діти були забезпечені їжею та необхідними засобами, а потім переправлені на потяг до Тернополя. На прохання волонтерів PIN-UP Foundation керівництво Харківського залізничного вокзалу забезпечило додатковий вагон для комфортного перевезення. Загалом з трьох дитячих будинків було евакуйовано 31 людину, з яких 25 неповнолітніх дітей.

“Ми продовжуємо спостерігати наслідки страшної війни, в якій страждають діти. У ці важкі часи мета фонду - надати їм необхідну безпеку та захист. Я вдячна всім волонтерам і працівникам Харківського залізничного вокзалу, які долучилися до цієї місії порятунку. Лише у єдності ми забезпечимо для наших дітей надію на майбутнє”, - прокоментувала Марина Ільїна, президентка PIN-UP Foundation.

Нагадаємо, це вже пʼята місія PIN-UP Foundation з евакуації людей у межах України та за кордон. Загалом силами фонду у безпечні місця було вивезено понад 150 українців.  PIN-UP Foundation продовжить допомагати тим, хто цього потребує.

PIN-UP Foundation - це благодійний фонд, який об'єднує волонтерів, професіоналів, неурядові організації та світову спільноту, які мають спільні цінності та прагнуть до розвитку України. Програми фонду спрямовані на підтримку соціально незахищених категорій населення, розвиток освіти, спорту, охорони здоров'я та допомогу у відновленні країни.

 

Больше новостей из этой рубрики

Читайте Также

все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ