ТОЛЬКО ЧТО

2024.02.29

Карлсон заявив, що думка Путіна є однією з "найтупіших речей, яку він чув"

Американський журналіст Такер Карлсон, який на початку лютого 2024 року взяв інтерв’ю у російського диктатора Володимира Путіна, розповів про свої враження. Він назвав “денацифікацію” “однією з найтупіших речей, яку він чув”.

Як пише “НВ”, Карлсон у подкасті журналіста Лекса Фрідмана пояснив, що він думає про “денацифікацію”, яку Путін назвав однією з причин почати війну проти України.

“Я думаю, що це одна з найтупіших речей, яку я коли-небудь чув. Я так і не зрозумів, що означає. Денацифікація?” – зазначив він.

При цьому Карлсон додав, що йому вкрай не сподобалася вся частина розмови з Путіним, у якій він “просто намагався очорнити Україну”. Журналіст наголосив, що називати когось “нацистом” зараз є просто способом назвати іншу людину “злом”.

“Не існує ніякого нацистського руху у 2024 році. Це спосіб назвати людину злом. Окей, Путін не любить українських націоналістів… Але називати їх (українців – ред) нацистами, я думаю це було дуже по-дитячому”, –переконаний Карлсон.

За його словами, під час розмови з Путіним у нього склалося враження, що диктатор дійсно вірить у свої заяви. “Я слухав, як він говорить про нацистів близько 8 хвилин, і мені здалося, що він вірить у те, що говорить”, – додав “журналіст”.

9 лютого у мережі оприлюднили інтерв’ю кремлівського диктатора Володимира Путіна американському пропагандисту Такеру Карлсону. Лідер РФ заявив, що його армія ще не досягнула цілей у війні проти України, адже одна з них – “денацифікація українських неонацистських рухів”

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ