ТОЛЬКО ЧТО

2024.03.15

Зрадниця Ані Лорак вирішила отримати російське громадянство - ЗМІ

Співачка-зрадниця Кароліна Куєк або Ані Лорак на третьому році повномасштабної війни московитів проти України вирішила отримати московитське громадянство. Артистка багато років живе і працює у Москві, а після 24 лютого 2022 року жодного разу не засудила рашистську агресію.

Про це повідомляють рашистські ЗМІ з посиланням на джерело в її оточенні.

Зазначається, що співачка подала відповідні документи, аби отримати російське громадянство, ще в лютому 2024 року. Сама Ані Лорак у своїх соцмережах наразі цю інформацію не коментувала.

При цьому ще у 2016 році депутат Держдуми Віталій Мілонов заявив, що може допомогти отримати співачці російське громадянство, однак тоді її представник повідомив, що вона не збирається його змінювати.

Ані Лорак (справжнє ім’я Кароліна Куєк) народилася в Чернівецькій області, представляла Україну на “Євробаченні” у 2008 році. Того ж року вона отримала звання народної артистки України. Після 2013 року регулярно виступає в Росії, а через неоднозначні вислови про Революцію Гідності та зриви її концертів, вона не виступала в Україні вісім років. У 2021 році вона дала концерт у Одесі та анонсувала повернення на український ринок.

На повномасштабне вторгнення Росії в Україну вона публічно відреагувала аж 1 березня, опублікувавши допис в Instagram, в якому просила зупинити війну, втім не назвала, хто її розпочав. Після того вона продовжувала активно виступати в Росії. У січні 2023 року після чергового обстрілу України вона опублікувала допис українською мовою про те, що її родина у новорічну ніч була у підвалі, втім так і не назвала Росію агресоркою.

Як пише “Радіо Свобода”, починаючи з 2014 року, співачка отримала низку російських нагород, серед яких і провладні. Щоправда у деяких російських містах її концерти скасовували через нібито підтримку Збройних Сил України, а українські волонтери публічно дякували їй за підтримку військових, хоча сама артистка цей факт заперечувала.

Тоді співачка заявила, що “ніколи не надавала військової допомоги”, а все життя займалася лише гуманітарною допомогою. Восени 2022 року проти Кароліни Куєк були запроваджені санкції України.

У вересні 2022 року Ані Лорак задля туру Європою почала маніпулювати своїм званням Народної артистки України та найтитулованішої співачки. У мережі велика кількість людей обурилася такою поведінкою та закликали позбавити співачку усіх звань та нагород, які вона здобула у нашій державі.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ