ТОЛЬКО ЧТО

2024.03.15

В Одесі загинули ексзаступник мера Тетюхін і командир батальйону “Цунамі" Гостіщев

В Одесі внаслідок ракетного удару московитів 15 березня загинули ексзаступник міського голови Сергій Тетюхін та командир батальйону “Цунамі”, колишній начальник патрульної поліції області Олександр Гостіщев.

Про це повідомляє “Суспільне” з посиланням на слова очільника Одеської районної ради Віталія Барвіненка та депутата міськради Андрія Вагапова на своїх сторінках

Смерть Тетюхіна також підтвердив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

“Серед загиблих внаслідок сьогоднішньої атаки – Сергій Тетюхін, мій колишній перший заступник. Неймовірно важка втрата для всіх нас. Професійна та порядна людина, талановитий менеджер та справжній друг. Його спадщина – це сучасні транспортні розвʼязки, надана міжнародними партнерами техніка та багато ефективних рішень для покращення міського простору”, – йдеться у дописі Труханова.

У виданні нагадують, що Сергій Тетюхін звільнився з міськради восени 2023 року та мобілізувався до ЗСУ. У міськраді спочатку працював директором департаменту економічного розвитку, потім очолював департамент транспорту, далі був заступником міського голови, а з травня 2023 року — першим заступником мера.

Олександр Гостіщев у 2019 році очолив патрульну поліцію Одеської області. У 2021 році став заступником начальника поліції Одещини, а після повномасштабного вторгнення став командир батальйону “Цунамі”.

Нагадаємо, 15 березня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Одеса. У результаті атаки є загиблі та постраждалі. Пізніше стало відомо, що внаслідок російської ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце. Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені.

Ударом також пошкоджено 10 приватних будинків, станція технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальні автомобілі. Наразі тривають роботи щодо ліквідації пожежі газопроводу та приватного будинку на загальній площі близько 120 кв. м.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ