ТОЛЬКО ЧТО

2024.03.20

Імперія Войцехівського в Золотоноші зазнала руйнівного удару

Picture

Правоохоронці провели обшуки по звинуваченню чи то у корупції чи то у хабарництві на адресу ключових посадовців міської ради Золотоноші, які роками супроводжували команду Войцехівського ще з часів його мерства.

Як стало відомо зі слів окремих депутатів міської ради мова іде про керівника Управління архітектури, регулювання забудови та земельних відносин Ігоря Володимировича Весніна та юриста міської ради Сизько Дениса Валерійовича, повідомляє Труха Черкаси.

Тільки на днях журналісти писали про парадокс придбання феодальної кількості землі іншим членом команди Войцехівського - Олексієм Заволокіним, депутатом міської ради, членом Батьківщини. Це той самий Заволокін, якого Віталій Войцехівський всіма неправдами штовхав на Іркліївський риброзплідник. Цей скандал гучно висвітлювався черкаськими та всеукраїнськими ЗМІ. 
Цікаво, що загострення цього бєспрєдєлу з боку команди Войцехівського розпочалося синхронно після того, як його самого зі скандалом вигнали з фракції та партії «Слуга народу».  

І поки пан нардеп намагався відновити свій втрачений вплив у регіоні, правоохоронці пильно слідкують за його діяльністю, все більше підбираючись до нього самого. Так дивись вийдуть на корупційні оборудки довкола водоканалу, розкрадання гуманітарки, закупок за завищеними цінами спорядження для армії. 

Феміда все ближче, а імунітету все менше.

Больше новостей из этой рубрики
все новости из этой рубрики

Маразмарий

СТЕНКА НА СТЕНКУ